Hamilemiyim 17 gün geçti adetim

eceemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
27
7
1
21
Merhaba kızlar.
En son nisanın 17 inde adet oldum ve adetim bugün itibariyle geçişinin 18. Günü.
8 gün önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı gidip kan vermiştim ama negatif çıktı ve hala adet olmadım. Sizce neden böyle oldu benim adetm 2 3 gün geçerdi en fazla hiç bu kdr geçmemişti. Acaba geç döllenme mi oldu diyorum kendi kendime bilmiyorum. 8 gün içinde oluşmuş olabilirmi ki ?

Olabilir, direkt kan verin yarın bence

Ben 20 gün gecikme yaşadım. Herşey olabilir. 20 gün sonra ancak öğrendik gebeliği tüm testler kan testleri dahil negatif çıkıyordu. Geç döllenme bilindiği üzere. Adet olacağınız gün yumurtlamışsınızdır ilişki de yaşadıysanız gebelik ihtimali düşünülebilir.

Arkadaşlar zaten yazmış geç döllenme olabilir fakat herkes hamileliğe yorumluyor arkadaşlar kist de oluşmuş olabilir şimdi mevsimsel de olabilir yani havalar değişiyor bide sürekli kafan bununla meşgul se gecikmesi okadar normal ki rahatladığın an adet olursun zaten gebelik yoksa .. cips çikolata yağlı paket gıdalardan uzak durun rahim kanserin riskini yükseltir ayrıca miyomlar ve kistler oluşabilir şekerden hamurdan ve abur çuburdan beslenirler ve çoğalırlar doğal sağlıklı beslenin .. umarım hamilesindir gönlünce olur inşallah

23 gün gecikmem var geçtiğimiz perşembe kan verdim negatif ihtimal var mıdır hala yani hamile olma belirtileriniz neydi

23 gün gecikmem var geçtiğimiz perşembe kan verdim negatif ihtimal var mıdır hala yani hamile olma belirtileriniz neydi
Göğüs ağrısı yaşadım, uzun sürünce gebelikten şüphelendim ama bu süreçte testler negatif sonuç verdi. Pozitif testten 2 gün önce verdiğim kan testim negatif çıkmıştı. 2 gün sonra idrar testi yaparak pozitif gördüm. Ama çok yeni olduğu için kese bebek hiç bişey görünmüyordu 8 haftalık olduğu zaman görebildik. 2 günde herşey değişiyor. Son bi idrar testi yapın negatif çıkarsa gebelik şüpheniz kalmasın. Stresten gecikiyor olabilirsiniz.

Gecikmenin 9. Günü hatta an itibariyle 10. Gün oldu kasık ağrısı bel ağrısı başka hiç birşey yok 4. Gün gecikmem de hem kan hem idrar negatif idrar testi daha yapmicam

Benim adet gunumde yumurtlamam oldu ve bugün 12. Gun halen adet olmadim ve testler negatif çıkıyor kafam çok karisti ve sürekli adet olucak gibi oluyorum olmuyorum

Hayırlı olsunn:) kacinci gun ogrendiniz tam olarak ve idrarda mi çıktı? Bir de adet olucak gibi oldunuz mu hiç ben sürekli o haldeyim ve böyle bi gecikmeyi de ilk kez yasiyorum

Hayırlı olsunn:) kacinci gun ogrendiniz tam olarak ve idrarda mi çıktı? Bir de adet olucak gibi oldunuz mu hiç ben sürekli o haldeyim ve böyle bi gecikmeyi de ilk kez yasiyorum
Benimki geç döllenme olmuş cnm ilk testimi 7 haziranda yaptm ve cok silik çıktı 2 günde 1 testi tekrarladım ve koyulaştı kan verdim beta hcg 25t cıktı 2 gün sonra tekrar verdim 439 cıktı kesemizide gördük 4 gün önce :) pazrtesi tekrar kontrolümüz var. Testlerimi ekliyim fotoğrafını

Eklentiler

• PhotoGrid_Site_1686469606430.webp
    37 KB · Görüntüleme: 588
Bak bunlarıda 2 gün önce öylesine anı kalsın saklayayım diye yaptım :)

Eklentiler

• IMG-20230620-WA0062.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 458
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…