Benım tek korkum hamilelik oda belli olucak eğe böyle bişiy varsa diye önden Bilgi almak in yaZdım teşekkür ederim yineCikolata kisti olabilir jinekolojik muayeneye gitmelisin bence cikolata kistinde böyle akintilar oluyor koyu kahverengi akinti sizma oluyor bilgin olsun illet bir kist
Baya eğleniyor ozaman bide özür diliyo kesin dalga geçiyor yaa :)O da eğlenmek için yazıyodur belki :)
Baya eğleniyor ozaman bide özür diliyo kesin dalga geçiyor yaa :)
Amacım dalga göemek değil şüphelerim var tüm belirtiler tutuyor sık sık idrar çıkma miğde bulantısı vb şeyler hepsi mevcut birde akıntı korkuttu beni
Kadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.Amacım dalga göemek değil şüphelerim var tüm belirtiler tutuyor sık sık idrar çıkma miğde bulantısı vb şeyler hepsi mevcut birde akıntı korkuttu beni
Yorumun için çok teşekkür ederim dediklerinin hepsini yaşıyorum ama aklıma takılan tek şey adetimin gecikmesi oldu ve baya tedirgin oldumKadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
"Alıntıdır"
Sıklıkla bir belirti yoktur. Eğer varsa veneryal hastalığı gösteren belirtiler şunlardır:
- Vajinadan gelen olağan dışı bir akıntı veya kötü koku
- Alt karında ağrı
- Kasıklarda ağrı
- Cinsel organlarda yanma veya kaşıntı
- Normal mes periyodu dışında vajinal kanama
- Cinsel ilişki esnasında vajina dibinde ağrı
- Penisten gelen akıntı yada çamaşırda lekelenme
- Cinsel organlarda, anüste veya ağızda şişlik, kızarıklık veya yara
- İdrar yaparken veya dışkılama esansında yanma ve ağrı
- Sık idrara çıkma
"Alıntıdır"
Partnerin zevk alsın diye, kendini bir sürü cinsel hastalığa açık hale getiriyorsun.
- Anismus
- Makat çatlağı
- Basur (hemoroid)
- Makat siğili
- Makat kanseri
- Makat sarkması
- Gaz veya dışkı kaçırma
"Alıntıdır"
Sağlığını kaybettikten sonra bekaretini kaybetsen ne olur kaybetmesen ne olur, gebelik değil hastalık belirtisi yaşıyorsun.
Ay çok güldüm ya çok yaşayınBak şimdi gebeliğin oluşması için sperm ve yumurtanın buluşması lazım değilmi?
Sperm var elinde o cepte tamam
Sence insanın neresinde yumurta var ?
Allah aşkına bugün bir çocuğa sorsan bilir anal ilişki ile gebe kalınmayacağnı
Ay çok güldüm ya çok yaşayın
L küçük yaşta cinsel eğitim verilsin diye çok çabalandı ama sonuç hüsran millet nasıl lezbiyen olunur nasıl gay olunur anormal ilişkiye nasıl heves edilir bütün bu doğal olmayan hiç bir canlının gelişimine uymayan şeye nasıl cinsel tercih denir bunları bellediler insanlar bütün bu anormal şeyleri öğrenirken aşk nedir sevgi saygı cinsellik nedir bunları unuttular ne acıYıl olmuş 2018 hala nasıl hamile kalınır, bilmeyen insanların olması coookkk şaşırtıcı. Yuh diyorum bee
Vallahi yazık. Yeni nesil nereye gidiyor belli değil...L küçük yaşta cinsel eğitim verilsin diye çok çabalandı ama sonuç hüsran millet nasıl lezbiyen olunur nasıl gay olunur anormal ilişkiye nasıl heves edilir bütün bu doğal olmayan hiç bir canlının gelişimine uymayan şeye nasıl cinsel tercih denir bunları bellediler insanlar bütün bu anormal şeyleri öğrenirken aşk nedir sevgi saygı cinsellik nedir bunları unuttular ne acı
Yapılacak şey bizler evlatlarımızı güzel yetiştirmeye çalışırken bozulan neslimiz için de hayır dua edeceğiz Şüphesiz Allah dilediği bir kulu mutlaka affına mazhar eyler ve hatasını bir daha tekrar etmemesi üzere hiç yapmamış gibi bağışlar ve şunu duyduğumda çok şaşırmıştım bir insan gerçekten büyük bir pişmanlıkla dönerse Rabbine ve tekrar i olmazsa bu hatanın ALLAH bunu ahirette bile gizlermiş kulunun hatrı için bu ne yüce bir şerefVallahi yazık. Yeni nesil nereye gidiyor belli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?