- 16 Kasım 2017
- 8
- 1
- 1
- Konu Sahibi Busraozdemir123
-
Nerden anladin.Değilsin bence
Öff??
Hamile değilsin bence.Kizlar bu ay kasiklarimda agri var ara ara batmalar oluyo hafif bas donmelerim dengemin bozuldugu da oluyo kasillarimda gaz sancisi gibi agri vardi gecen aksam acile gittim idrar tahlili yaptilar temiz cikti adetim biteli de 2 hafta oldu tam ama degisik hissediyotum bu ayy yardim istiyprum lutfenn tecrubeli olanlar yazabilirmi belirtilerinii 7 aylik evliyim ve cok istiyoriz bebekkk
Test yapmayi bende biliyorum canim ama daha cok yeni oldugu icin cikmiyor. Ayrica cirkin yorumlarinizi kendinize saklarsaniz?? Ben buraya yardim amacli yazdim senin gibilerin gereksiz yorumlarini gormek icin degil.Test yapsan biz ultrason degiliz ki....
Çünkü genelde pek hamile miyim acaba ? Acaba şöyle mi acaba böyle mi ? Diye düşündüğünde değil de akışına bırakınca oluyor . Ve o an çok istiyorsan gercekten olmuyor .Nerden anladin.
Amin insallahh. Tecrubelilerin belirtileri neler onlari ogrenmek istrmistim ilk hamileligim olucak olursa ager o yuzden pek bi bilgim yokOladabilirsin olmayada, test için çok erken biraz zaman geçmesini bekle. Dilerim gönlünüzden geçen olur
Bende ilk belirti kasıklarda ağrıydı, adet sancısından farklı bi ağrıydı. Mide bulantısı falan sonraki aylarda olan bişey galiba bilemiycemAmin insallahh. Tecrubelilerin belirtileri neler onlari ogrenmek istrmistim ilk hamileligim olucak olursa ager o yuzden pek bi bilgim yok
Canım benim hiiiiç belirtim olmadı. Hem de hiçç. Ama senin şuan hamile olman fizyolojik olarak imkansız gibi bişey. Yeni adet dönemin gelmeden bunları düşünme. Kasık ağrıların yumurtaların çatladığı için oluyor. Bugünlerde ilişkiyi gir eşinle. İnşallah biran önce hamile kalırsın.Amin insallahh. Tecrubelilerin belirtileri neler onlari ogrenmek istrmistim ilk hamileligim olucak olursa ager o yuzden pek bi bilgim yok
Amin canim insallahhhhCanım benim hiiiiç belirtim olmadı. Hem de hiçç. Ama senin şuan hamile olman fizyolojik olarak imkansız gibi bişey. Yeni adet dönemin gelmeden bunları düşünme. Kasık ağrıların yumurtaların çatladığı için oluyor. Bugünlerde ilişkiyi gir eşinle. İnşallah biran önce hamile kalırsın.
Amin ya insallah olur gercekten cok istiyorumBenim yumurtlamam adet. Bitiminde olmustu kızım da cünkü adetim bitti eşimle birlikte olduk sonra ben annemlere gittim bir hafta geldim beş gün sonra test yaptıydım cift cizgi cıktıydı birazda nasip tabi ki rabbim ol derse hiç birşey mani olamaz. Allahım tüm isteyenlere versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?