Hamilemiyim acaba cok istiyorum

Busraozdemir123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
8
1
1
Kizlar bu ay kasiklarimda agri var ara ara batmalar oluyo hafif bas donmelerim dengemin bozuldugu da oluyo kasillarimda gaz sancisi gibi agri vardi gecen aksam acile gittim idrar tahlili yaptilar temiz cikti adetim biteli de 2 hafta oldu tam ama degisik hissediyotum bu ayy yardim istiyprum lutfenn tecrubeli olanlar yazabilirmi belirtilerinii 7 aylik evliyim ve cok istiyoriz bebekkk

Hamile değilsin bence.

Bemim gibiler derken dogru bisey soyledim ben. Cirkilesme biz nerdem bilelim senin hamile oldugunu daha yenibitmis adetin cok merak ediyorsan kan testi yaptir

Eger adetin daha yeni 2 hafta bitmis ise daha yeni ovülasyon oluyorsundur.
Bu dönemde elbette bir belirti olmaz.

Cocuk istemeden önce bu konular üzerinde bilgi edin. Kendi vücüdünü tani.

Ayrica 7 aylik bir evlilikte bir bebek cidden cok erken. Önce evliligin tadini cikarin. Birbirinizi iyice taniyin, gezin tozun. Cocuk cok sorumlukuk isteyen birsey.

Şu an yumurtluyorsunuzdur. Regl bitimi 2 hafta önceyse hamilelik yaşamanız imkansız. Üstüne görme mi diye düşünüyorsanız da zaten öyle olsaydı yaklaşık 7 haftalık hamile olacaktınız ve idrar testinde çıkardı. Siz çok istediğiniz için belirti yoruyorsunuz kendinize muhtemelen.

Amin insallahh. Tecrubelilerin belirtileri neler onlari ogrenmek istrmistim ilk hamileligim olucak olursa ager o yuzden pek bi bilgim yok
Canım benim hiiiiç belirtim olmadı. Hem de hiçç. Ama senin şuan hamile olman fizyolojik olarak imkansız gibi bişey. Yeni adet dönemin gelmeden bunları düşünme. Kasık ağrıların yumurtaların çatladığı için oluyor. Bugünlerde ilişkiyi gir eşinle. İnşallah biran önce hamile kalırsın.

Amin canim insallahhhh

Benim yumurtlamam adet. Bitiminde olmustu kızım da cünkü adetim bitti eşimle birlikte olduk sonra ben annemlere gittim bir hafta geldim beş gün sonra test yaptıydım cift cizgi cıktıydı birazda nasip tabi ki rabbim ol derse hiç birşey mani olamaz. Allahım tüm isteyenlere versin inşallah

Amin ya insallah olur gercekten cok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…