hamilemiyim acaba kızlarrr lütfen yardım edin....

pkmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
46
0
36
İzmir
merhaba kızlar sat 12 nisan.15 mayısta kahverengi akıntı geldi hala hastalanmadım.bebiş olmasını çok istiyoruz inşallah vardır acaba hamile miyim lütfen yardımcı olun

canim test yapsana

merhaba kızlar sat 12 nisan.15 mayısta kahverengi akıntı geldi hala hastalanmadım.bebiş olmasını çok istiyoruz inşallah vardır acaba hamile miyim lütfen yardımcı olun

canım inşallah hamilesindir bende sendenim 13 ünde olmam gerekiyodu 14 ünden beri hafif hafif kanamamoluyo ama bugün 4. gün hala tam anlamıyla normal adet olmadım toplasan 1 ped doldurmaz 4 günün kanamasını,üsütne gmrüyorum diye tahmin ediyorum ilk çocuğumda da üstüne görmüştüm dün akşam idrar testi yaptım çıkmadı sabah kan verdim sağlık ocağında 4 te yada yarın sonuçları alacam inşallah hamileyizdir

kızlar hamile değilmişim olsun demekki bu ay hayırlı değilmiş umudumuz haziran olsun, peki bu az adet görme neden olduki acaba,1 ay korunmadım böyle oldu

( inşallah hamilesindir canım ama ben değilim malesef adet oldum çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…