Aşılama hamilemiyim acaba yardım edin

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

terazi2126

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
82
2
0
35
Kars
arkadaslar ben aranıza yenı katıldım aşılama yaptıranlar ekleyebılır benımoncelıkle sorumu sormak ıstıyorum 20 ocak ta asılamam olmustu 1 subatta kan testı yaptırdım 0,24 cıktı sonuc 5 subatta bıdaha test yaptım 0,57 cıktı adetımden 10 gun gectı bugun ve dun kahverengı lekelenme oldu afedersenız esımle bırlıkte olduktan sonra oldu bugun cok az var bebek varsa bebegemı zarar verdık acaba korkuyorum pazartesı gunu kan testı yapcam yıne bu arada dr bana ılclar vermıstı asılamadan sonra progestan folbiol estrofem ve coraspin acaba bunlar regl olmamımı önlüyor ilacları bırkalı neredeyse 6 gun falan oldu asılaması tutmayan arkadaslar ne kadar sure ıcınde adet oldunuz lutfen bsyler yazınnn............:18::18::18:

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun.. genelde o ilaçları kullanlar geç adet oluyor bende aşılama yaptırdım ancak progesteron kullanmadım ben aşılamanın 11. günü adet oldum. seninde lekelenmelerin varsa eğer gebelik yoksa zaten yarına kadar adetin başlar. pazartesi günü testini yaptır sen umarım hamilesindir canım. siz aşılamadan sonrada doktorunuz ilişki önerdimi ?

evet dr asılamaadan sonra gunasırı bırlıktelık onerdı ama neredeyse 10 gun gecıktım

ayrıca aşılamada normal adet tarihine göre hesaplama yapma canım aşılama gününden sonra 14 gün geçmesi gerekir adet olaman için ama sen ilaç kullandığın için o tarihen sonra adet olursun. progesteron adeti geçiktirir. birde son birşey ilişkinizin bebeğinize zarar vereceğini sanmıyorum o kahverengi leke ya adet işareti yada yerleşme kanamasıdır canım.
şuan için 5 gün gecikmiş gözüküyor oda ya geç döllenmeyi düşündürüyor yada ilaçlardan dolayı geciktiğini. pazartesiye herşey belli olur içini ferah tut canım.

Bende 23ocakta asilama oldumm dun idrar testi begatiiiffff (((

kımse benı anlamıyor cok umutlanmıstım ben cok uzuluyorum ama kımsnın umrunda degıl uzuntumu bıle tek basıma yasıyorum cok sıkıldım cokkk bunaldım

kımse benı anlamıyor cok umutlanmıstım ben cok uzuluyorum ama kımsnın umrunda degıl uzuntumu bıle tek basıma yasıyorum cok sıkıldım cokkk bunaldım

canım seni çok iyi anlıyorum.. genelde 14.gun baslıyo kanama eger tutmadıysa... benımde 2 asılamam var maalesef ılkı tutmuştu ama tam gebelik testıne gıdıcegım gun kanamam oldu aslında hamıleymısım ama dusuk kanamasıymış 3 gun snra ogrendım degerım 15lerdeydı 2.si de tutmadı ama sakın umıdını yırıtme sımdı neredeyse 4 aylık hamıleyım kendılıgımden hamıle kaldım 1 sene snrasında.üzülme demıcem ama sakın bunalma ben esıme de kendıme de hayatı zehır edıodumm uzuluyorum sımdı o günlere emn ol rabbım bı gun verıcek sana yavrunu..

morelım cok bozuk hayata kustum resmn canm hıcbsy yapmak ıstemıyor nasıl toparlıcam bılmıyorum

morelım cok bozuk hayata kustum resmn canm hıcbsy yapmak ıstemıyor nasıl toparlıcam bılmıyorum
canım seni en iyi biz anlarız öyle kimse anlamıyor deme anlıyoruz ama elimizden birşey gelmiyor tek yapabileceğimiz bol bol dua etmek. bak 1,5 yıldır her ay o hüzüntülüleri hayal kırıklıklarını yaşıyoruz ama sonra yeni umutlarla yola devam ediyoruz . ayrıca senin için daha hiçbirşey bitmedi inşallah pozitif sonuçlarını alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…