- Konu Sahibi terazi2126
-
canım seni en iyi biz anlarız öyle kimse anlamıyor deme anlıyoruz ama elimizden birşey gelmiyor tek yapabileceğimiz bol bol dua etmek. bak 1,5 yıldır her ay o hüzüntülüleri hayal kırıklıklarını yaşıyoruz ama sonra yeni umutlarla yola devam ediyoruz . ayrıca senin için daha hiçbirşey bitmedi inşallah pozitif sonuçlarını alacaksın.
bazen bende etrafımdaki herkese bağırıp çağırmak istiyorum yok efendim stres yapıyormuşum ne yapalım yani biz onlar gibi ilk geceden gebe kalamadık ki normal hayat sürmemizi bekliyorlar..aminnnnnnn insallah az önce esım dunyanın sonu degıl bıraz rahatlayalım tüp bebek yapalım dedı esım durumumun farkında cok buyuuyosun dedı ama elımde olan bsy degıl bı boslugun ıcıne dustum son bır aydr bana bsyler oluyor aglıyorum nefes alamıyorum kafamı kuma gömesim var
morelım cok bozuk hayata kustum resmn canm hıcbsy yapmak ıstemıyor nasıl toparlıcam bılmıyorum
aklından çıkaramazsan olmaz ztnn aklından çıkar kafanı rht bırakk olacak de olacaktır ztnn...
bazen bende etrafımdaki herkese bağırıp çağırmak istiyorum yok efendim stres yapıyormuşum ne yapalım yani biz onlar gibi ilk geceden gebe kalamadık ki normal hayat sürmemizi bekliyorlar..
ama bi yerde kendimizi dizginlemek zorundayız canım yoksa bu durum bizi avucunun içine alırsa bu çok fena ağla ağlayınca rahatlarsın ama hayata küsme sadece şunu düşün ( hani inancın nedir bilmiyorum ama ) Rabbim nasip etmediyse şuan gelmiyor. 10 yıl 20 yıl bekleyen insanlar var sözüm ona tüp bebek yaptırınca oluyor tüp bebek bahanesi Rabbim onu vesile ediyor o zamana kısmetmiş biz elimizden geleni yapalım yapmamız gerekenleri yapalım ama asla sabretmekten vazgeçmeyelim. sabır biterse o zaman umut biter hayat biter herşey biter. sabır ve dua ile bu zor süreci atlatacağız. seni en iyi anlayanlar eşin ve bizleriz seninle aynı durumda olanlar elimizden birşey gelmiyor. ama sıkıldıkça yaz buraya. içini dök bende yardımcı olmaya çalışırım.
bu arada bende aşılamam negatif olduğunda adet olduğumda ilk gün hiç birşey yapamadım ağlayamadım bile ama iki gün sanki hayat bana zindan olmuş gibi ağladım. şuan çok iyiyim. ama sen ümidini kaybetme henüz kaybetmediğin bir maçtasın kırmızılar gelmedikçe ümidini asla yitirme geç döllenme olabilir canım. off daha ne diyebilirim ki, biraz daha iyi olabilmen için...
olucak da ben hemen olsun ıstıyorum bır an kucagıma almak ıstıyorum bebegımı;(((((
bazen bende etrafımdaki herkese bağırıp çağırmak istiyorum yok efendim stres yapıyormuşum ne yapalım yani biz onlar gibi ilk geceden gebe kalamadık ki normal hayat sürmemizi bekliyorlar..
ama bi yerde kendimizi dizginlemek zorundayız canım yoksa bu durum bizi avucunun içine alırsa bu çok fena ağla ağlayınca rahatlarsın ama hayata küsme sadece şunu düşün ( hani inancın nedir bilmiyorum ama ) Rabbim nasip etmediyse şuan gelmiyor. 10 yıl 20 yıl bekleyen insanlar var sözüm ona tüp bebek yaptırınca oluyor tüp bebek bahanesi Rabbim onu vesile ediyor o zamana kısmetmiş biz elimizden geleni yapalım yapmamız gerekenleri yapalım ama asla sabretmekten vazgeçmeyelim. sabır biterse o zaman umut biter hayat biter herşey biter. sabır ve dua ile bu zor süreci atlatacağız. seni en iyi anlayanlar eşin ve bizleriz seninle aynı durumda olanlar elimizden birşey gelmiyor. ama sıkıldıkça yaz buraya. içini dök bende yardımcı olmaya çalışırım.
bu arada bende aşılamam negatif olduğunda adet olduğumda ilk gün hiç birşey yapamadım ağlayamadım bile ama iki gün sanki hayat bana zindan olmuş gibi ağladım. şuan çok iyiyim. ama sen ümidini kaybetme henüz kaybetmediğin bir maçtasın kırmızılar gelmedikçe ümidini asla yitirme geç döllenme olabilir canım. off daha ne diyebilirim ki, biraz daha iyi olabilmen için...
tesekkur ederım bu soyledıklerını yakınımda olan hıckımse soylemedı bana bana tesellı vermedıler sadece cok buyuttugumu soyleyıp durdular ama anlamıyorlar benım nasıl bı bosluga dustugumu anlatsam bıle anlamıyorlar sankı dunyada bır tek ben varım hıckımse yok kımseyı gormek ıstemıyorum bebegın varmı gıbı sorulardan sıkıldım benı bu sorularda yıpratıyor etrafımdakı ınsanlar ben unutmaya calıssamda bana hatırlatıyorlar ıkıdebır morelım bozuluyor ben cok hassas bırıyım yakınımda oln hıckımse anlamıyor benı hassasıyetımı sankı bebegım vardı da onu kaybetmısım gıbı hıssedıyorum dısarı cıkmak bıle ıstemıyorum ;(((((((
canım ne desem bilmiyorum ama vakti zamanı değilmiş daha Allah ım sabır versin şunu düşün ben bazen bunu düşünüp rahatlıyorum ya bebeğim olsa ve kaybetsem onu sonrada bu daha acı bir duygu bizim şuan için olmuyor olduğu zaman rabbim bizim onunla bir uzun bir ömür geçirmemizi nasip etsin. sen hayırlısını dile sadece olmuyor diye isyan etme olacaktır elbet ama ne zaman bilinmez.. tedaviye devam edecekmisin? ara verecekmisin? benim aşılama sonrası folikül kistim oluştu onun için doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay ara verdim yani önümüzdeki ay adetimle beraber devam edeceğim inşallah biz elimizden geleni yapalım takdiri ilahi.. o ne zaman ol derse.. üzülme demiyorum çünkü elde değil biliyorum ağla içini dök ama bunu sadece bir kaç gün yap sonra yeni ay yeni umutlar üzgün olmak stres yapmak gebeliğin oluşmasını olumsuz etkiliyor.
amiin canım hayırlısı bakalım.. 3-4 ay bebek konusunda ekstra hiçbirşey yapma düşünmemeye çalış kafan rahatlasınhaklısınnn tedavye devam etmıycem 3 4 ay sonra dırek tup bebek yaptıırcam bıde ben sanırsAM yanlıs dua ettımm allahım neolur regl olmayayım dedım 10 gun gceıktı ama bebek yok ortada bu nasıl bı hıc ıyı degılım ısyan etmıyorum rabbım ol dese olur ama benı cevrem bunaltıyor bı sure buralardan uzaklasmak ıyı gelırdı ama bıyere cıkamıyorum karmakarısık duygular ıcerısındeyım rabbım ınsallah tez zamanda ısteyen herkese hayırlı ve saglıklı bı evlat nasıp etsın
amiin canım hayırlısı bakalım.. 3-4 ay bebek konusunda ekstra hiçbirşey yapma düşünmemeye çalış kafan rahatlasın
kımse benı anlamıyor cok umutlanmıstım ben cok uzuluyorum ama kımsnın umrunda degıl uzuntumu bıle tek basıma yasıyorum cok sıkıldım cokkk bunaldım
bende sabahtan beri ağlıyorummmm
ne oldu canm nıye aglıyorsun
ilk aşılamam tutmadı yıkıldım cnm
çoookk umutlanmışımm benn yaaa
aynen canım bende suan senınle aynı durumdayım cok uzgunum;(((
Allah'ımm duy sesimizi,bizleri evlat hasretiyle basbasa bırakma.
hayırlı ümmet,zürriyet ver rabbimmmmmm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn;(((
aminnnnnnnn cnm kac yıllık evlisin?yas kac?ilk aşılaman mıydı seninde ?
1 yıl 6 ay oldu benımkıde asılamaydı yasım 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?