Hamilemiyim acaba ?

E buradan biz ne diyebiliriz ki?
6 gun gecikme ile idrar testinde cikar zaten.
Benim adet gunumden onceki gun cikmisti.

test yap diyene atar yapılmış o kadar gerizekalimiyim biliyorum demişsin test yapmak istemiyosun biz ne bilelim hamilemisin degilmisin Muneccim değiliz herhalde

Arkadaş sanırım hamile kalmak istiyor o yüzden de gecikince heyecanlanıp konu açmış yok eczane miyiz yok bilmem ne miyiz demeye gerek var mı?

İnşallah hamilesinizdir konu sahibi,belirtiler olabilirsiniz gibi.Hayal kırıklığı olcak diye düşünmeyip test alın degilseniz zaman geçtikçe hayal kırıklığınız daha da artar.

Sizi şöyle muayene sedyesine alalım.
Göbeğinizi açın. Ultrasonu getiriyor arkadaşlar

İnş hamilesindir. Nüfus yaşlandı iyice. Taze kanlara ihtiyaç var.

Ewt biliyorum ama beklemek istiyorum bnu daha once yaptim üzüldüm o yuzden yapamk istemedim. O kadar geri zekeli biri degilm onu biliyom
Üzgünüm , bebek isteğinizi anlıyorum ancak, test yapıp değil diye üzülen birisi, burdakiler pozitif şeyler söyleyince ve değile üzülmeyecek misiniz? Kan testi yerine kk testi gerçekten ilginç bir zeka örneği, ban yememek adına ancak bu kadar yazabiliyorum. Keşke hamile miyim diye konu açmak yasak olsa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…