HAMİLEMİYİM acaba

ozen18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
11
3
1
32
Arkadaşlar hamileydim ilk bebeğimizi 8 kasımda kalbi durdu diye kürtaj ile aldılar.

Sonrasında 5.ocakta beta hcg testi yaptım tekrar değer 170 çıktı 15. Ocakta yaptırdığım ikinci beta hcg 13.500 çıktı korktuğum için doktora gidemiyorum ilk kaybımızdan dolayı bu durumda olan arkadaşım oldumu dış gebelik mi yoksa rabbim bana meleğimi geri mi verdi teşekkürler şimdiden

Ultrasona girmeden dis gebelik mi rahim ici mi anlayamazsiniz. Gebelik var hayirli olsun.

Ultrasona girmeden dis gebelik mi rahim ici mi anlayamazsiniz. Gebelik var hayirli olsun.
10 günde 170 den 13.000 lere çıkması normal mi günlere baktığımda beta hcg 2 kat artması lazım değil mi acım çok taze olduğundan gitmeye korkuyorum.

çok artmıs ama dıs gebelıkte cok artar dıye bısı duymadım hıc bı artar bı azalırmıs. bence randevu al ve gıt. cok artmıs evet ama bazı kısılerın cok katlanarak gıder cogul gebelıktekı gıbı:)

Böyle sonuçlar aralarında 10 gün var

Eklentiler

• 05D29103-DCC9-499C-B3F5-7032430C4CCC.webp
    17 KB · Görüntüleme: 78
  • F7067CC2-CF63-485D-B8A5-D386BEF66049.webp
    18 KB · Görüntüleme: 68
Belkide ikizdir canim ikiz olunca çoğul artıyor ama sağlıklı bir gebelik diye düşünüyorum inşallah hayırlı olsun darısı başımıza ❤

10 günde 170 den 13.000 lere çıkması normal mi günlere baktığımda beta hcg 2 kat artması lazım değil mi acım çok taze olduğundan gitmeye korkuyorum.
Git arkadaşım hiç bekleme, bi muayene ol kafan rahatlasın, bu stres ve belirsizlik sana ve bebeğine zarar verir. Kaybın için çok üzgünüm Allah birdaha yaşatmasın o acıyı

Git arkadaşım hiç bekleme, bi muayene ol kafan rahatlasın, bu stres ve belirsizlik sana ve bebeğine zarar verir. Kaybın için çok üzgünüm Allah birdaha yaşatmasın o acıyı
Amin arkadaşım düşmanıma bile yaşatmasın..En büyük tek korkum bu arkadaşım aynı acıdan korkup hastane kapısına gidemiyorum..

dış gebelikte bilgim kadarıyla tüplere yerleşiyor eğer öyle olsaydı bebeğini büyümüş tüplerinizi patlatır sizi yataklara düşürürdü dış gebelik olduğunu düşünmüyorum

dış gebelikte bilgim kadarıyla tüplere yerleşiyor eğer öyle olsaydı bebeğini büyümüş tüplerinizi patlatır sizi yataklara düşürürdü dış gebelik olduğunu düşünmüyorum
ben de oyle dusundum en azından kanama kramp bişi bellı ederdı .

Merhaba benim beta HCG kan değerim 0.390 çıktı acaba gebelik varmı kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba benim beta HCG kan değerim 0.390 çıktı acaba gebelik varmı kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim
Malesef negatif 0li değerlerle başlıyorsa yoktur. 5 ve üzeri gebelik sayiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…