• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba

zeynep21244

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Çok hafif bir çizgi var çıkaramadım testin kuruma çizgisinimi yoksa bakabilirimsiniz ?

Eklentiler

• D3812D34-D957-42AB-807C-29C23B90195E.webp
    D3812D34-D957-42AB-807C-29C23B90195E.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 111
Kamerada bu şekil cıkıyor anlamadım

Eklentiler

• IMG_5360.webp
    IMG_5360.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 100
Kamerada bu şekil cıkıyor anlamadım
Evet burda belli oluyor yarın sabah yine ilk idrarla yap erken gebelik testi alıp inşallah hamilesindir inan herkesin çizgisi pozitiflikten olsun isterim ama bazen kuruma çizgisi olup insanlar üzülüyor umutlandigi için bu daha yıkıcı oluyor umutsuz olup sürprizle karşılaşmak daha güzel😍 inşallah hamilesindir dua edicem

Evet burda belli oluyor yarın sabah yine ilk idrarla yap erken gebelik testi alıp inşallah hamilesindir inan herkesin çizgisi pozitiflikten olsun isterim ama bazen kuruma çizgisi olup insanlar üzülüyor umutlandigi için bu daha yıkıcı oluyor umutsuz olup sürprizle karşılaşmak daha güzel😍 inşallah hamilesindir dua edicem
Amin inşALLAH ALLAH isteyen herkese versin🤲

Hanımlar dün adet günümdü beta 13.79 çıktı normal mi ya kanama lekelenme falan yok

Evet üstünü gecmiş suan adet olacak mişım gibi ağrılarım oluyor ama olmuyorum net sonuc için 5 gün bekliyecem
Benim de 2-3 gün geçti regl den 3-4 gün çnce yaptım negatif çıktı ama olacak gibi ağrılarım var anlayamadım

İnşallah hayırlısı olur hakkınızda

Back
X