- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi zeynep21244
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi yavrum idrarda durdukça sararmış zatenÇok hafif bir çizgi var çıkaramadım testin kuruma çizgisinimi yoksa bakabilirimsiniz ?
Kuruma çizgisi yavrum idrarda durdukça sararmış zaten![]()
Evet burda belli oluyor yarın sabah yine ilk idrarla yap erken gebelik testi alıp inşallah hamilesindir inan herkesin çizgisi pozitiflikten olsun isterim ama bazen kuruma çizgisi olup insanlar üzülüyor umutlandigi için bu daha yıkıcı oluyor umutsuz olup sürprizle karşılaşmak daha güzelKamerada bu şekil cıkıyor anlamadım
Kaset çizgiler genelde adet sonrası net çıkarıyor en neti erken gebelik dene adetten önce yapacaksanKamerada bu şekil cıkıyor anlamadım
Amin inşALLAH ALLAH isteyen herkese versinEvet burda belli oluyor yarın sabah yine ilk idrarla yap erken gebelik testi alıp inşallah hamilesindir inan herkesin çizgisi pozitiflikten olsun isterim ama bazen kuruma çizgisi olup insanlar üzülüyor umutlandigi için bu daha yıkıcı oluyor umutsuz olup sürprizle karşılaşmak daha güzelinşallah hamilesindir dua edicem
Kaset çizgiler genelde adet sonrası net çıkarıyor en neti erken gebelik dene adetten önce yapacaksan
Öyle yapıcam yarın tekrardan deniyecemKaset çizgiler genelde adet sonrası net çıkarıyor en neti erken gebelik dene adetten önce yapacaksan
İnşallah güzel haberlerini duyarızÖyle yapıcam yarın tekrardan deniyem
DenedinizmiÖyle yapıcam yarın tekrardan deniyecem
Bu şekil cıktıDenedinizmi
Bence var gebelikBu şekil cıktı
Kan vermedim daha 5 gün bekliyecemBence var gebelik
Evet üstünü gecmiş suan adet olacak mişım gibi ağrılarım oluyor ama olmuyorum net sonuc için 5 gün bekliyecemRegl iniz geçmiş miydi ?
Benim de 2-3 gün geçti regl den 3-4 gün çnce yaptım negatif çıktı ama olacak gibi ağrılarım var anlayamadımEvet üstünü gecmiş suan adet olacak mişım gibi ağrılarım oluyor ama olmuyorum net sonuc için 5 gün bekliyecem
Hanımlar dün adet günümdü beta 13.79 çıktı normal mi ya kanama
Amin inşALLAH isteyen herkese nasıp olsunBenim de 2-3 gün geçti regl den 3-4 gün çnce yaptım negatif çıktı ama olacak gibi ağrılarım var anlayamadım
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda
Normal değil erken gebelik belirtisi cnm gebelik var da olabilir değerin yüksekmesini takip etHanımlar dün adet günümdü beta 13.79 çıktı normal mi ya kanama lekelenme falan yok