Hamilemiyim acaba?...

Merhaba Canım bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum.Bende bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim.Kalp atışı durdu.Kanamam oldu.Sonra kürtaj falan filan.3 ay doktor tavsiyesiyle korunduk.Şimdi korunmayı bırakalı 2 ay gecti ama hamile kalamdım.Bu ay doktora gittim kontrol için yumurtalığımın temiz olduğunu söyledi.Hatta eli kulağında bu aralar ilişki olursa hamile kalabilirsin dedi.Bakalım aralık 9 belli olacak.Bu arda aranıza yeni katıldım.=))

seni uzmek ıstemm ama o deger cok cok dusuk bı deger ve yukselmez dıye dusunuyorum

ben hastalandım belkıde belıtılerım psıkolojıktı.bakalım ıns bu ay hamıle kalırım.

inş kalırsın bende çook istiyorum 5 inde adet oldum gecen ay bugun yarın adet olmam lazım beklıyorum ıns olmam ama psikolojıkmen cook etkılıyoruz kendımızı sürekli bu hamileleik konusunu düşündükçe hamile kalamıyoruz aslında hormonlar etkileniyormus benim midemde bulandı adetimde geciktı bas donemm oldu 1 senedir bütün hamilelik belirtilerini yasıyorum bir turlu kalamadım hepsi psikolojik düşünmüyeceksin bu konuyu ben artık öyle yapmaya çalışıyorum .

canım bende düşük yaşadım bebegim9 haftalıkken düştü üstüne küretaj oldum 6 ay demişti doktor bize ama en azı 2 aymış araştırmalarıma göre 2 defa adet görünce hormonlar ve rahim normale dönüyormuş inşallah doğru zaman da hayırlısıyla hamile kalırsın

beta 54 çktıysa hamile olabilirsin normal hamilee olmayan birinde beta 0 ile 10 arasında oluyomuş inşallah hamilesindir canım

İnsallah bugun test yaptiricam ne cikar bilmiyorum göğüslerimin ucu açıyor elimi nerdeyse dokunduramiyacak kadar çok heyecanlıyım anne olmayı çok istiyorum allah herkse evlat sahibi olmayı nasip etsin...

evet canımvar3,5 yasında bi kızım var bazde ona kardeş istiyoruz ama olmuyo iki defa kürtaj oldum gelişmedi bebeklerim ama hayırlısı bakalım dua et bana ve tüü bebek isteyenlere

İnşallah olursun ikinci en kısa zamanda gelir çok bekletmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…