Kızlar daha önce bir hamilelik geçirdim fakat bebeğimi 2 aylıkken kaybettimsebebsiz düşük dediler....yarın adet günüm ama yaklaşık 2 haftadır ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum hamile olabilirmiyim acaba çok istiyorum hayırlısıyla inşallah adet olmam...düşükten nekadar sonra hamile kalınıyor en erken lütfen bilgi verirmisiniz
ben aranıza yeni katıldım.sıze bır sorum olacak.bnm yumurtlama zamanın gecelı bır hafta oldu fakat yumurtlama gunun gectıkten 3 gun sonra bnde sıddetlı mıde bulantısı ve kusma basladı dun aksama kadar devem ettı bu olay salı gunu doktora gttım acıle bulantım ıcın ıgne verdı.bnde hamıle olabılcemı kan testı yaptrmak ıstedım adetımede 10 gun var dı beta testım 0,48 cıktı bu değer sızce yukselır mı kasık ağrım goguslerımde hasasıyet yorgunluk uyku halıde var .bazı yazılanları okudum bnm gbı olan arkadaslarda var onların daha sonra adet gecıkmesınden sonra yaptkları testlerde yukselme olmus bndede olur mu lutfen bnı bu konuda bılgılendırırmısınız.şimdiden tesekkurler
seni uzmek ıstemm ama o deger cok cok dusuk bı deger ve yukselmez dıye dusunuyorum
Benimde 54 çıktı beta sonucum hamile olabilirmiyim
ben hastalandım belkıde belıtılerım psıkolojıktı.bakalım ıns bu ay hamıle kalırım.
ben hastalandım belkıde belıtılerım psıkolojıktı.bakalım ıns bu ay hamıle kalırım.
Kızlar daha önce bir hamilelik geçirdim fakat bebeğimi 2 aylıkken kaybettimsebebsiz düşük dediler....yarın adet günüm ama yaklaşık 2 haftadır ilk gebeliğimdeki belirtileri yaşıyorum hamile olabilirmiyim acaba çok istiyorum hayırlısıyla inşallah adet olmam...düşükten nekadar sonra hamile kalınıyor en erken lütfen bilgi verirmisiniz
Benimde 54 çıktı beta sonucum hamile olabilirmiyim
beta 54 çktıysa hamile olabilirsin normal hamilee olmayan birinde beta 0 ile 10 arasında oluyomuş inşallah hamilesindir canım
İnsallah bugun test yaptiricam ne cikar bilmiyorum göğüslerimin ucu açıyor elimi nerdeyse dokunduramiyacak kadar çok heyecanlıyım anne olmayı çok istiyorum allah herkse evlat sahibi olmayı nasip etsin...
ne yaptın canım yaptırdın mı test?
Evet yaptırdım hamileyim çok şükür allahayeniden doğmuş gibiyim resmen
hayırlı olsun canım allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim senin çocuğun varmı
evet canımvar3,5 yasında bi kızım var bazde ona kardeş istiyoruz ama olmuyo iki defa kürtaj oldum gelişmedi bebeklerim ama hayırlısı bakalım dua et bana ve tüü bebek isteyenlere
İnşallah olursun ikinci en kısa zamanda gelir çok bekletmez umarım
inşallah canım tedavi görüyoruz zaten hayırlısı ecişime bi kardeş gelir en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?