arkadaşlar bi kaç defa yazmıştım tüp bebek yaptıracağım diye. daha başlamadık ramazandan sonraya atmıştım. bu ay günüm 2 gün geçti ve ben tabi yine psikolojik falan diyerek aldırmadım ama yine kendime hakim olamayıp test aldım. ve çift çizgi çıktı. yanlış diyerek farklı markalardan 3 tane daha yaptım bugün onlarda çift çizgi. ve bizde 0 sperm var doktorlar dogal imkansız demişlerdi. yine ümit mi ediyorum acaba yoksa hamilemiyim kafam karıştı . yarın kan testi yaptıracağım ilk işim o olacak. çevrenizde var mı azosperm olup doğal hamile kalan.
canım 3 testtede çift çizgi çıkması bence hamilesin. imkansız diye birşey yoktur allah yeterki nasip etsin. bizimde sorun azosperm malesef ama allahtan ümit kesilmez. inşallah hamilesindirhem şöyle birşey var bende şu anda tüp bebek tedavisi görüyorum ve hemşire bana neden bitkisel şeylerde denemediğimi sordu. bazen kadınlar öyle şeyler kullanıyorki sperm sayısı bir artıyor biz bile şaşırıyoruz demişti son gittiğimde. belki sende bitkisel şeyler kullandıysan onun etkisi bile olabilir. yarın mutlaka sonucu yaz çok merak ettim inan senin kadar. inşallah hayırlı haberler verirsinde bizim gibilere umut olursun
inşallah. bitkesel de hiç uğraşmadım. sadece rüyamda tere yeyin sizin çocuğunuz olacak böyle bi ses duydum. 3 aydır tere yiyorduk sadece bu. inşallah . haber veririm
allah allah sonucu yazarmısın merak ettim
değerim 110 çıktı. yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. çok mutluyum şu an.
değerim 110 çıktı. yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. çok mutluyum şu an.
yemin ederim tüylerim diken diken oldu yarabbim evladını sana bağışlasın.bi arkadaşımda azosperm tere ye dicem nasıl istediğin zamanmı yedin
eşimde yedi bende. eşime anlatmadım rüyamı. her akşam sofraya koydum ne kadar yenirse yedik. yediğimiz 7-8 dal geçmez . çok aşırı yemedik.
canımsın ya allah tamamına erdirsin inşallah
Allah kucagina almayi nasip etsin..cok guzel bir haber bizlere de umut oldu..cok sevindim senin adina.değerim 110 çıktı. yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. çok mutluyum şu an.
yüce mevlam nelere kadir yaa tebrik ederim siziarkadaşlar bi kaç defa yazmıştım tüp bebek yaptıracağım diye. daha başlamadık ramazandan sonraya atmıştım. bu ay günüm 2 gün geçti ve ben tabi yine psikolojik falan diyerek aldırmadım ama yine kendime hakim olamayıp test aldım. ve çift çizgi çıktı. yanlış diyerek farklı markalardan 3 tane daha yaptım bugün onlarda çift çizgi. ve bizde 0 sperm var doktorlar dogal imkansız demişlerdi. yine ümit mi ediyorum acaba yoksa hamilemiyim kafam karıştı . yarın kan testi yaptıracağım ilk işim o olacak. çevrenizde var mı azosperm olup doğal hamile kalan.
yüce mevlam nelere kadir yaa tebrik ederim sizi
demek ki azoymuş şu bu hepsi bahane rabbim ol dedimi oluyo işte
darısı başımıza olur inş
kaç yıllık evlisiniz
testlerinizde hiç sperm bulunmuyomudu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?