hamilemiyim acaba

evet azospermdi 3 defa test yaptırdık 0 çıkmıştı .5 senelik evliyim . allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda
ya senin mucizeni okuyunca yeniden umut etmeye başladım.
olmazları olduruyo rabbim yeterki istesin.:16::16:
çok şükredin çook bu bir mucize:16::16:

mucize bu olsa gerek var mı böyle bişey ya hem şaşırdım hem çok sevindim allah sağsalim kucağına da almayı nasip eder inşallah

sağolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. para ayarlamaya çalışırken tüp bebek için allah nasip etti. herkese tez zamanda nasip etsin rabbim

sağolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. para ayarlamaya çalışırken tüp bebek için allah nasip etti. herkese tez zamanda nasip etsin rabbim

rabbimin bir mucizesi kurban olduğum mevlam ol derse olur kimsenin gücü yetmez arkadaşım allah kucağınada almayı nasip etsin bizlerede dua et 3 tane tüp bebek tedavisi oldum hayırlısı inşallah senin mucizenden en kısa zamanda rabbim bizlerede nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım benimde

Eşiniz tekrar test yaptıracak mı sayısı kaç oldu merak ediyorum bizde tere yiyelim olmazsa :16: :16: böyle zamanlarda umut oluyorsunuz bir çok insana

Eşiniz tekrar test yaptıracak mı sayısı kaç oldu merak ediyorum bizde tere yiyelim olmazsa :16: :16: böyle zamanlarda umut oluyorsunuz bir çok insana

canım benim eşim 1 aydır proxeed plus kullanıyor.yanındada keçi boynuzu pekmezi ve arısütü bal polen.
sayımız 100 bindi.300 bine çıktı.ve kalitesi çok daha iyi durumda.ileri hareketli yüzdesi arttı.
kesinlikle tavsiye derim.1 ay kulanın bi test yapın bak.
bi sonraki tedavi bizim ağustosta o zaman kadar kullancaz.

canım benim eşim 1 aydır proxeed plus kullanıyor.yanındada keçi boynuzu pekmezi ve arısütü bal polen.
sayımız 100 bindi.300 bine çıktı.ve kalitesi çok daha iyi durumda.ileri hareketli yüzdesi arttı.
Hm fiyatı ne kadar nerden temin edebiliriz inşaallah bu sefer bebelerimize kavuşuruz canım bizimde ilk deneme negatif oldu inşaallah ikinci seferde olur

inşallah. bitkesel de hiç uğraşmadım. sadece rüyamda tere yeyin sizin çocuğunuz olacak böyle bi ses duydum. 3 aydır tere yiyorduk sadece bu. inşallah . haber veririm

değerim 110 çıktı. yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. çok mutluyum şu an.

Hem ruyanız , hem de bebeğiniz Allahın mucizesi...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel olamaz...

İNşllh sağlıcakla kucağınıza alırsınız , çok sevindim sizin adınıza . Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşllh böyle güzel bir mucize..

Hm fiyatı ne kadar nerden temin edebiliriz inşaallah bu sefer bebelerimize kavuşuruz canım bizimde ilk deneme negatif oldu inşaallah ikinci seferde olur

canım biz eczaneden alıyoruz.kutusunun fiyatı 134 tl.
1 kutu 15 gün gidiyor.ayda 2 kutu kullanıyor eşim.tedaviye kadar devam.

inşallah canım 2.denemede kavuşursun yavruna...sansın bol olsun.

canım biz eczaneden alıyoruz.kutusunun fiyatı 134 tl.
1 kutu 15 gün gidiyor.ayda 2 kutu kullanıyor eşim.tedaviye kadar devam.

inşallah canım 2.denemede kavuşursun yavruna...sansın bol olsun.
sağol canım bilgilendirdigin için

:16:

arkadaşlar bi kaç defa yazmıştım tüp bebek yaptıracağım diye. daha başlamadık ramazandan sonraya atmıştım. bu ay günüm 2 gün geçti ve ben tabi yine psikolojik falan diyerek aldırmadım ama yine kendime hakim olamayıp test aldım. ve çift çizgi çıktı. yanlış diyerek farklı markalardan 3 tane daha yaptım bugün onlarda çift çizgi. ve bizde 0 sperm var doktorlar dogal imkansız demişlerdi. yine ümit mi ediyorum acaba yoksa hamilemiyim kafam karıştı . yarın kan testi yaptıracağım ilk işim o olacak. çevrenizde var mı azosperm olup doğal hamile kalan.

rabbimin hikmetinden gerçekten sual olunmazmış.nasıl sevindim.rabbim verdikten sonra herşey bahane.bak sizin şifanız tereymiş.benim eşimde azosperm ve ben çok umutlandım.sizin azo sebebi bellimiydi canım.daha evvel microtese olmuşmuydunuz.çok sordum kusura bakma acaip heyecan yaptım.bende olsam inanmakta zorlanırdım.birde bir şey soracağım.senin hep umudun varmıydı.yani doğal yoldan hamile kalırım diye düşünüyormuydun.bende kimyasal gebelik geçirmiştim ve 10 yıldır hamile kalacağıma inanıyorum.
tekrar tebrik ederim seni ve eşini.güzel geçireceğin 9 ay senin olsun.

Rabbim yeterki ol dedin oluverir iste bnm gbi bklynlerede mucizeleri gelir inslh
Tebrik ederm saglikla büyüt inslh

değerim 110 çıktı. yaklaşık 3 haftalık dedi. yarın kendi doktoruma gideceğim. çok mutluyum şu an.

Canim haberini okuyunca neden bilmiyorum gözlerim doldu valla çok sevindim sen bizim umudumuz oldun Allah im hayirlisiyla saglikla sihhatle bebeğini kucagina almayi nasip etsin...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rabbimin hikmetinden gerçekten sual olunmazmış.nasıl sevindim.rabbim verdikten sonra herşey bahane.bak sizin şifanız tereymiş.benim eşimde azosperm ve ben çok umutlandım.sizin azo sebebi bellimiydi canım.daha evvel microtese olmuşmuydunuz.çok sordum kusura bakma acaip heyecan yaptım.bende olsam inanmakta zorlanırdım.birde bir şey soracağım.senin hep umudun varmıydı.yani doğal yoldan hamile kalırım diye düşünüyormuydun.bende kimyasal gebelik geçirmiştim ve 10 yıldır hamile kalacağıma inanıyorum.
tekrar tebrik ederim seni ve eşini.güzel geçireceğin 9 ay senin olsun.

dün öğrendim kan testinde. tüp bebek yaptıracağım doktoruma haber verdim gelin tekrar bakalım biz mi hata yaptık falan dedi. biz önceden avcılar hospital da sperm analizi yaptırmıştık ikisini de götürdüm. doktor da şaşırdı. tekrar sperm analizi yapıldı. normal çıktı eşimin tahlilleri. eşim psikolojik haplar da kullanıyordu . 1 senedir bırakmıştı. onlarda etkili olmuş öle söyledi . nasip çok şükür. allah sizlere de en kısa zamanda nasip etsin .
azospermin sebebi belli değildi. genetik test yaptıracaktım. tüp bebeğe başlamadan. yaptırmamıştık daha.

Merhaba canım sana bir şey sormak istedim. Antalya ıvf ye gittik sorun sperm azlığıydı ancak orda yeni bir şey öğrendik spermlerin %99u akrozomsuzmuş. (Tüp bebeğe yetecek kadar sperm var) Yani mikro enjeksiyon yapılsa dahi yumurtanın içinde dölleme yapamıyormuş. Ağlaya ağlaya mahfoldum bize genartta gidin orda yeni bir teknik var dediler. Hiç duydunuz mu böyle bir şey acaba?

Merhaba canım sana bir şey sormak istedim. Antalya ıvf ye gittik sorun sperm azlığıydı ancak orda yeni bir şey öğrendik spermlerin %99u akrozomsuzmuş. (Tüp bebeğe yetecek kadar sperm var) Yani mikro enjeksiyon yapılsa dahi yumurtanın içinde dölleme yapamıyormuş. Ağlaya ağlaya mahfoldum bize genartta gidin orda yeni bir teknik var dediler. Hiç duydunuz mu böyle bir şey acaba?
Bizim ilk denememiz genartta oldu canım.
mikro enjeksiyon yöntemi uygulandı bize.başka hangi yöntem var bilgim yok inan.ama merkezi arayıp ordan embriyologlardan yada doktorlardan bilgi alabilirsin.gayet ilgililer.yardımcı olurlar muhakkak.üzülme inşallah rabbim yardım eder.iyice araştırın bence.

Canim merhaba. Acaba demek istedikleri dna hasari mi oluyor? Biz o testi yaptirdik da ondan soruyorum. Aglama uzulme eger dna hasari bile olsa 3-6-9 aylik tedaviyle azaltilabiliyor

Canim merhaba. Acaba demek istedikleri dna hasari mi oluyor? Biz o testi yaptirdik da ondan soruyorum. Aglama uzulme eger dna hasari bile olsa 3-6-9 aylik tedaviyle azaltilabiliyor

Bizim ilk denememiz genartta oldu canım.
mikro enjeksiyon yöntemi uygulandı bize.başka hangi yöntem var bilgim yok inan.ama merkezi arayıp ordan embriyologlardan yada doktorlardan bilgi alabilirsin.gayet ilgililer.yardımcı olurlar muhakkak.üzülme inşallah rabbim yardım eder.iyice araştırın bence.

Vallahi canım bilmiyorum ki işte. Spermlerin %99u akrozomsuz olarak izlendi yazıyor raporda. Bu DNA hasarı mı anlamıyorum ki. Sadece spermlerin tüp bebekte olsa dölleme özelliği olması için şekilleri olması gerekiyormuş. Akrozom deniyormuş ona. Bizimkiler onsuzmuş. Dr direk genartı önerdi.

Diğer adı da globozoospermiymiş canım duyarsanız bilgi verin lütfen. İnşallah Rabbim güldürsün bizleri inşallah...

Back
X