- Konu Sahibi kaygana123
-
merhaba kızlar ben yeni üye oldum 4aydır korunmuyorum normalde bnm adetim çok düzenli günü gününe ne kadar gelir nasıl olr o kadar yani ben 2 aydır lekelenme karışık az adet oluyorum ama bu ay adet olmadım bnm adetim erken gelir ama hiç geç geldiği görülmedi vucut ısım hat safhada özellikle ayaklarım üşürken yanıyor sizce hamile olabilirmiyim ilk defa bu ay özen gösterdim tuttu oldu gibi geliyor :) yardımcı olursanız sevinirim
Meraba canim hosgeldin oncelikle bu belirtiler psikolojikte olabilir eger bebk iaini kafana taktiysan ama anlattigin ates olayi evet gebelik belirtisi bi test al yapsna bende merak ettim :)
aslında ilk ay çok kötü oldum sonra her ay azda olsa adet olunca dedim olmuycak heralde deyip umursamıyordum bu ay olucam diye beklerken olmayınca bende şaşırdım ve bu ay doktora gidicektim kısırlık bölümüne bi sorun mu var diye çünki adın hastalıkları doktora gittim hiç birşey yok sağlıklısın dedi aslında takmıyorum tam tersi olmıycak bebek heralde doktora gitmek gerek diyordum haftaya cuma kan tahlili yaptırcam arkadaşımın 3,5 aylıkken çıktı hamile olduğu o aya kadar gözükmedi
Idrar testi yaprinmi peki evde ?
Benim regl olmama 4 gün var ama regl belirtilerim 12-13 gün önceden başladı hamilelikle regl belirtileri çok benzer özellikler gösterirmiş bende hamile kalmayı çok istiyorum ama ilk defa denedik bebek sahibi olmayı umutlanıyorum regl belirtilerimi hep hamile olabilir miyim diye yorumluyorum acaba regl belirttileriyle bu denli mi benzer gebelik belirtileri?
Benim regl olmama 4 gün var ama regl belirtilerim 12-13 gün önceden başladı hamilelikle regl belirtileri çok benzer özellikler gösterirmiş bende hamile kalmayı çok istiyorum ama ilk defa denedik bebek sahibi olmayı umutlanıyorum regl belirtilerimi hep hamile olabilir miyim diye yorumluyorum acaba regl belirttileriyle bu denli mi benzer gebelik belirtileri?
mhbb kızlar adetim 3gn gecikti belim aşırı şiddeli agrıyor kasıklarmda agrı goguslerimi sormayın taş resmen bnm gögüsler degl ayaklarmn altı kasinior halsizm başımı yastıktn kldıramıorum sanki ayaklarmda Agrrıor halsizim sizce hamilemiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabahi zor ettim erkn gebelk testi aldim an itibariyle hamile degilim
üzülme cnm herşeyin hayırlısı bence sen her ay adet olucam diye bekleme ben ilk defa bu ay çalıştım oldu yumurtladığını anlıyorsan 2 günde bir ilişkiye gir yumurtlama gününü takip etmene bile gerek yok birde kafaya takınca vucut tepki veriyor olmuyormuş doktorda bana demişti ilk ay takma korunmayı bırakınca 6 sürer demişti düşün ben bu ay kısırlık bölümüne gidicektim iyi şekilde kontrol olıyım diye nasip bak hayatımda ilk defa adetim 5 gün geçti test bugün yapıcam ama herkes % 100 hamilesin diyo 2ay değişik adet oldum hamile adeti gibi diyolar 2 yada 3 aylık çıkarsın diyolar çünki göbeğim istem dışı şişmeye başladı nasip bnm moralim bozulurdu ama siz takmayın .....
kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?