Hamilemiyim acaba

papatyalar2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
10
2
86
32
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım...
Dün gebelik testi için hastaneye gittim ultrasonla baktı hiç bir şey gözükmedi kan testi yapalım dedi doktor. Kan testinin sonucu 1263,46 çıktı. Test sonucu çıktığında çok geç olduğu için doktor gitmişti ve ona gösteremedim. Orada bulunan bi hemşire hamile olduğumu söyledi. Bugün doktoru aradım belli belirsiz hamilesin ama pazartesi gel tekrar bakalım gibi bir şey söyledi. Benim kafam karıştı sizin fikirlerinizi almaya ihtiyacım var.....

Değerin gayet yüksek belli belirsiz ne demekmiş tebrik ederim bu arada

Çok teşekkür ederim... Sevincimi yaşayamadım bile.... Acaba ultrasonda gözükmemesi mi sorun oldu diye düşünüyorum

Belki doktorun görememiştir ultrason aleti eskiyse zor olur birde tecrübe lazım tabi.daha iyi 4d ultrason kullanan bir doktora git değerin çok güzel bebiş oralarda Bi yerde bence görememiş.

5 haftalık falan ozaman canım bir hafta sonra görünür herhalde ultrasonda

Kızlar verdiğiniz moral için gerçekten çok teşekkür ederim.... Çok istiyorum bebişimin olmasını tam sevinirken doktorun muallakta konuşması çok sinirimi bozdu.... pazartesi günü başka bir doktora giderim bakalım onlar ne diyecekler....

Canım benim kan değerim 5000 olunca ultrason da gözüktü. Korkma cnm

Evet canım hamilesin. Benim de ilk tahlilimde 1200 küsür çıkmıştı değerim :) yalnız keseyi görememiştik. 1 hafta sonra falan görürsün kesin. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Benim değerim 1197 çıktı aile hekimim yapmıştı kan tahlilini. Bir iki hafta sonra git ultrasonda gözükmez zaten tekrar çağırır demişti. Hastanedeki doktor bebeği görene kadar emin olamamıştır.

hamilesin tabiki canım hatta benim değerim böyleyken kesem ultrasyonla karından görünmüştü neden öyle muallakta konuşmuş doktorun anlamadım

Merhaba kızlar bende araniza bugun katildim 8. ayin icindeyiz esimle 8 aydir hamile kalamiyorum doktora gittik hersey normal bir skntiniz yok dedi regl gunune 6 gun var benim goguslerde 6 gun olmasina ragmen bir sislik acima hassasiyet olustu sol kasigimda batma ve sik idrara cikmaya basladim ayaklarimda buz gibi isinmiyor icimden bi his bu ay oldu diyor ama bi yandan da korkuyorum ya yine olmadiysa kendi kendime kuruntu yapayiyorsam diye

Canım seni heveslendirip hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum ama benim de belirtilerim bunlardı. Buna ek olarak göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı. Dokununca çok acıyordu. Ben regl olmayı beklediğim gün test yaptım çok emindim hamile olduğumdan içime doğmuştu resmen. Silik çizgi çıkmıştı ilk gün ertesi gün yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı.

Heveslenmekte istemiyorum rabbim vermeyince vermiyor iste yeni yil yeni bir umut rabbim hayirlisini versin sen ne kadarlik oldun rabbim bagislasin insallah ☺

Heveslenmekte istemiyorum rabbim vermeyince vermiyor iste yeni yil yeni bir umut rabbim hayirlisini versin sen ne kadarlik oldun rabbim bagislasin insallah ☺
Aminn rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Ben 17 haftalık oldum. Kızım olacak rabbim nasip ederse

Canim degerin çok güzel canım Hiç moralini bozma kuzum kese için 1500 -2000 geçince gözükür hiç stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…