Hamilemiyim acaba ?

Gmzmtnkck

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
14
17
8
35
Kizlar mrb oncelikle herkese hayirli gunler.. Ben size bisey danişmak istiyorum 3 aylik evliyim adet donemim duzenli olarak her ayin 4 veya 6.gun araliginda mutlaka olurdu , bu ayin 7 si ama hastalanmadim. Sol kasigimda agri var iki gundur ve hafif kahverengi leke gordum iki gun once , belim de normal adet oldugu donem gibi agriyo boyle bir durumla karşilasan var mi? Arastirma yaptim biraz hamilelik belirtisi yaziyor ama kafam karisti eşimde psikolojik diyor sizce test yapmalimiyim yoksa beklemelimiyim biraz daha :/

Günün geçtiyse test yap canım hayırlısı olsun

Normal adet agrisi gibi bel agrimda oldu yapcaktim normalde de bugun , erken heveslenmk istemedim 1 gun daha beklesem mi diye tereddutteyim.. Kasigimda da agri var gebelik belirtisi yaziyor her yerde kafam cok karisik

Normal adet agrisi gibi bel agrimda oldu yapcaktim normalde de bugun , erken heveslenmk istemedim 1 gun daha beklesem mi diye tereddutteyim.. Kasigimda da agri var gebelik belirtisi yaziyor her yerde kafam cok karisik

lekelenmen yerlersme kanaması olabılır. ve ne kadar erken ogrenırsen o kadar ıyı eger gunun gectıyse ıdrar testınde cıkmasa bıle suan kanında degerer artmaya baslamıstır cok beklemeden kan vermenı onerırım.

Gününüz geçtiyse test yapın korunmuyorsanız yüksek ihtimal hamilsnz

Bel ağrisi normal mi peki boyle durumda
Bel ağrısı çok normal bende çektim.Anneme belim ağrıyor dedim üşüttün sen o zaman dedi ee anne bi üşütme 10 günde geçmezmi diyorum üstelik Yaz mevsimindeyiz.Geçmeyebilir dedi gördük bel ağrısının sebebi bebişimişmiz:nazar::nazar::nazar:

Hayirli olsun Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin , bende dun baya bir usudum normalde sicaklardim hep corap giydim bataniye altina girince gecti :)

Canım ben test yapali iki gün oldu 4 günüm geçmişti. O ağrılar bende halâ devam ediyo. Sanki adet olcam o derece kasık ağrılarm var.dert etme dua et testini yap bakalm hayırlısı olsun inşallah.

Bel ağrısı çok normal bende çektim.Anneme belim ağrıyor dedim üşüttün sen o zaman dedi ee anne bi üşütme 10 günde geçmezmi diyorum üstelik Yaz mevsimindeyiz.Geçmeyebilir dedi gördük bel ağrısının sebebi bebişimişmiz:nazar::nazar::nazar:
Canim baska belirtin oldu mu? Yani normale adete yakin bende de olur ebl agrisi gogus agrisi bekarken yasardim acaba sende bekarken oluyomuydu? Yoksa sadece gebe kaldigin zaman mi yasadin bunu? Adetime 3 gun var test yapmaya korkuyorum gebe degilsem yikilicam çünkü :(

hemn kan ver degerllerın yukselmıstır buyuk ıhtımal aksatma bence ben 5 gun onceen yapmama ragmen hemn cıktı ve cokta yuksektı degerım ikiz gebelık benımkı
Canim hayirlisi olsun benimde adetime 3 gun var gogus agrim ve hafif bel agrim disinda bisey yok bu bekarken de oluyodu adete yakin o yuzden belirti olarak gormuyorum acaba sende baska belirti oldu mu veya belirtisiz mi gebr kaldin test yapmaktan korkuyorum olumsuz olursa dıye :(

Canim hayirlisi olsun benimde adetime 3 gun var gogus agrim ve hafif bel agrim disinda bisey yok bu bekarken de oluyodu adete yakin o yuzden belirti olarak gormuyorum acaba sende baska belirti oldu mu veya belirtisiz mi gebr kaldin test yapmaktan korkuyorum olumsuz olursa dıye :KK43:
Benim bunlar disinda kasigimda agri var ilk defa kasigim agriyor ve canimi da yakiyor ..gogus agrisi bel agrisi hatta sanci bile bekarken nasilsa oyleydi evlenince de .. Bir farkli kasigim agriyor bu kez msji yazan da cevaplarsa icn rahat eder cnm , bende test yapmaya korkuyorum ama nasipte varsa Rabbim bize de nasip eylesin

Benim bunlar disinda kasigimda agri var ilk defa kasigim agriyor ve canimi da yakiyor ..gogus agrisi bel agrisi hatta sanci bile bekarken nasilsa oyleydi evlenince de .. Bir farkli kasigim agriyor bu kez msji yazan da cevaplarsa icn rahat eder cnm , bende test yapmaya korkuyorum ama nasipte varsa Rabbim bize de nasip eylesin
Insallah canım ya benim kasigim da agri yok karnimda da agri yok hep olan biraz bel agrisi ve goguslerimde hassasiyet var bunlar bekarken oluyordu o yuzden yine adet olucam heralde :( Rabbim bize de nasip eder insallahhhhhhh ya insallahhhhhh

Kizlar soruyu yazdigimda kafam cok doluydu acaba olabilir mi diye sonucta 3 gun gecmisti ve bu gecikme ve kasikta ağrilar bnde ilk kez oluyordu , sonuc bebiş icin daha var benim az once regl oldum nasip diyelim :) Heveslenmistim ilk kez farkli duyguymus Rabbim gerceğini de nasip eylesin insallah hem bana hem isteyen herkese ..sevgiyle

Back
X