hamilemiyim acabaaa

busraablak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
16
5
27
Mrb arkadaslar 6Aylik evliyim esimde bende bebek sahibi olmak istiyoruz. adetim herdonem duzenl olarak geliyodu b ay dort gun gecikti bas donmesi kasiklarmda agri fln oluyo hamilemiyim acaba yardimci olurmusnuz bana lutfen.

Mrb arkadaslar 6Aylik evliyim esimde bende bebek sahibi olmak istiyoruz. adetim herdonem duzenl olarak geliyodu b ay dort gun gecikti bas donmesi kasiklarmda agri fln oluyo hamilemiyim acaba yardimci olurmusnuz bana lutfen.
test yaptırsan biz bilemeyiz ki :KK51:

ya test sonucu negatif cikarsa uzulurm diye yapaiyorum kacgundur ben sadece daha once hamile olan arkadaslardan biseyler ogrenip test yapmak 6apmaistiyorum

Arkadaşım idrar testi 5 lira nöbetçi eczaneyi bul hemen al bir kaç tane.

Hamilelikte adet belirtileri olur..
Hatta karnında çok şiddetli sancı olabilir..
Gögüslerde hassasiyet, kasık ağrısı..
Ama bi test yap bence eninde sonunda hamileysen ya da değilsen anlayacaksın değil mi :)

ya test sonucu negatif cikarsa uzulurm diye yapaiyorum kacgundur ben sadece daha once hamile olan arkadaslardan biseyler ogrenip test yapmak 6apmaistiyorum
Ben adetime 5 gün kala yaptım pozitif. Şimdi biz ne desek yalan olacak.
Seninde içinde şüphe kalacak.
4 gün gecikmişsin mutlaka çıkar idrar testinde.

Sizde biliyorsunuz ki bu sorunun net olarak cevabini burda bulamazsini.z! Ya acile gidip kanda beta hcg ye baktirirsiniz, ya da eczaneden 3_5 liraya predictor gebelik testinde baktirirsiniz...

Regllerin hep düzenli miydi?
Ben günü gelmeden yaptım silik çıkmıştı sen de güzel haberler verirsin İnşallah..

Maşallah:nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:KK68:
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz?
Aminn canim cumlemizin.. Canim ben asiri saabirsiz oldugum icin keseyi gorene kadar nerdeysen hergun gittim doktora ama benimki gec dollenme olmus yani keseyi 5+4 te vajinal usg ile gorebildik, karindan gorunmedi. Senin ne kadarlik oldu? Doktora gittinmi?

X