Hamilemiyim acil cvp lütfen

pece06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
9
0
16
Ankara
Meraba benim bi sorunum var lütfen acil cvplarsanz sevinirim.13 Martta erkek arkadasımla sürtünme yoluyla beraber oldum bende camasır yoktu erkek arkadasımın camasırı üzerindeydi,ve ben fındık büyüklügünden daha kücük bi ıslaklık hisettim ve kendimi cektim,kesinlikle girme yada boşalma söz konusu deil,ve ayın 15 inde bende bulasık kanama seklinde kanama oldu ve bu bulasık kanama 4 gün sürdü sonra adet seklinde kırmızı temiz kan adet kanamamsı şeklinde oldu,bugun bulasık ve koyu kahverengi kan var ,sizce bunun sebebi nedir?son adetim 27 subat v 5 gün sürdü ona göre daha adetime cok var ama benden 15 marttan beri kanama var,ilişkide herhangi bişey olmustur diye ilişkinin 70 ci saatinde norlevo içtim,norlevoyu icmeden önce başladı bu kanama ,2 gün önce evde gebelik testi yaptım negatif çıktı,bu belirtiler sizce hamilelik belirtisimi risk nedir bilgi verirseniz sevinirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…