Hamilemiyim :( acil yardım..

bayanlardan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
5
0
1
Adana
Merhaba bayanlar.. Direk konuya girmek istiyorum.. Nişanlım ile sürtünme yoluyla ilişkiye gireriz. Boşalma sırasında göbeğimin üstüne boşaldı ve vajinamın yanına biraz damladı.. Ben öyle hissettim ama o yanına damladığını gördüğünü söyledi. Biz şüphelendik. 1 hafta önce oluyor bu olay. Akşam saat 6:30-7 gibi bişeydi. Ertesi sabah nişanlım ertesi gün hapı aldı ve kullandım. Sabah saat 7:30 falandı. yani 12 saat falan geçmişti. Eczanedekiler 72 saat diyordu 12 saat duyunca sıkıntı olmaz o zaman bitmiştir diyorlar ama korkuyorum Şuanda olmaması gereken bir durum bu. Kan testi yaptır diyorlar ama burda her yer devlete baglı sanırım mersine falan baktım. Özel muayene olabilirsin diyorlar parayla ama onun hakkındada bir bilgim yok.. Eczaneye sorduk idrar testi aldık ama sanırım oda adet gecikmesi olduğu durumlarda kullanılıyormuş. Özel muayene bulsak bile kan testi yaptırmaya korkuyorum kan fobim yüzünden.. Bayılacağımı kesin biliyorum düşüncesi bile yetiyor.. Ne yapmalıyım sizce Acil yardımınızı beklliyorum..

hamile olduğunu sanmıyorum madem bu kadar korkuyorsunuz evlenene kadar bir daha yapmayın

hamile değilsindir canım o kadar kolay değil hamile kalmak öyle bir damlayla fln hele mümkün değil.1 seneden fazla uğraşıyoruz yok.bunun yumurtlama günü var vs.. öyle her istediğin zaman sürtünmeyle fln olmaz o iş.

ya dogru diyorsunuz belkide fazla kuruntu yapıyoruz ama işte insanın içine kurt düşer ya.. şakayada gelmez bu iş bir şekilde öğrenmemiz lazım en azından önceden.. %1 bile olsa bir ihtimal oluyor işte.. ben sanki dudağın üstüne geldi gibi hissettim ama o yanında bir damla olduğunu söyledi. Umarım değilimdir.. Keşke kan testi harici bir yöntem olsa hala önerilere açığım hanımlar bu konuda bilgisi olan yakınlarımız var. kuzenim var mesela sözlü gibi bişeyler onlarda direk ilişkiye giriyorlar şapka kullanarak sanırım. Ona anlattık yok artık falan dedi büyütüyorsunuz falan dedi. Doğumcu bir arkadaşım var niğdede görev yapan ona sorduk ona rağmen bile ertesi gün hapı aldıysan bencede boşuna korkuyorsun dedi. Ama internette doktorların yazdıklarını okuyom adamlar veya kadınlar nerdeyse göbeğime boşalsa bile ihtimal verecekler hamileliğe çok kurt düşürüyor içime..

Son düzenleme:
hamile olduğunu sanmıyorum madem bu kadar korkuyorsunuz evlenene kadar bir daha yapmayın

Ya 1.5 senedir sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz bu sefer vücuduma boşalmak istediğini söyledi bende tamam dedim biraz damladı gibi oldu işte normalde hep peçeteye boşalır.. 1-2 defa böyle üstüme boşaldı hiç böyle problem yaşamadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…