Hamilemiyim anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Papatya1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
26
15
38
29
Arkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfen

Bence var ama kan verip kesinlestir canm bence. Ya da tekrar bı test alıp yapabilirsin

erken gebelik testi predictor early ise güvenmeyin, normal gebelik testi ise dogrudur

İlk 10 dakikada çıktıysa bence de var daha çok yeni olduğundan silik çizgi çıkabiliyor iki gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz. Ben aynı marka ile bir gün arayla test yapmıştım. sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Adete 4 gün kala başlamıştım. yapmaya

Eklentiler

• IMG_20220312_155608.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 157
Arkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfen
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Gecikmeniz olmuş kaset test yapın yarın sabah. Kesin sonuç için kan testi de yaptırabilirsiniz

Benim testim bundan daha silikti, artı med marka. Kan ver canım inşallah vardır

Ben predictor early ile adete 5 gün kala pozitifi gördüm, böyle silikti , değerim de 29 du.Hamile olduğunu düşünüyorum.

Eklentiler

• 20220722_190740.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 126
Bende predictor ile silik şekilde öğrenmiştim ama benimki erken gebelik testi değildi normaldi. Çok silikti. Bir gun gecikme sonrası sabah yapmıştım testi.
Ertesi gün akşam yatmadan önce artı med markalı kaset test yaptim. Kopkoyu çıktı ☺ sabah hastaneye gidip kan verdim ve hamileyim.
Bence sizde de var ☺

Kizlar bn adetin 5.gunu klomen kullandım 5 gün boyunca doktora ilaç bittikten bı gün sonra gittim ama muayene etmediler ilaci 5 gün kullanıp 5 gün ara vereceksin öyle geleceksin dediler sizde bu durumu yaşayan var mj yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…