- 15 Mart 2021
- 26
- 15
- 38
- 29
- Konu Sahibi Papatya1011
-
Hayırlı olsun varArkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfenEki Görüntüle 3106001
Bence var ama kan verip kesinlestir canm bence. Ya da tekrar bı test alıp yapabilirsinArkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfenEki Görüntüle 3106001
Resmi gördünüz birde eminmisiniHayırlı olsun var
Evet var gülüm ikinci çizgi bayağı belliResmi gördünüz birde eminmisini
Evett var istersen kan ver emin olmak içinResmi gördünüz birde eminmisini
İlk 10 dakikada çıktıysa bence de var daha çok yeni olduğundan silik çizgi çıkabiliyor iki gün sonra testi tekrarlayabilirsiniz. Ben aynı marka ile bir gün arayla test yapmıştım. sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Adete 4 gün kala başlamıştım. yapmayaArkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfenEki Görüntüle 3106001
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Gecikmeniz olmuş kaset test yapın yarın sabah. Kesin sonuç için kan testi de yaptırabilirsinizArkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfen
Bence var ama kan testi en doğru sonucu verir özel hastanede iki saatte sonucu alırsın.Arkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfenEki Görüntüle 3106001
Benim testim bundan daha silikti, artı med marka. Kan ver canım inşallah vardırArkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfenEki Görüntüle 3106001
Eczaneden alıyoruz erken gebelik testi day's comfort diye bir testHangi markanın testi bu acaba? Trendyoldan mı alıyorsunuz bir de?
Tebrikler hamilesiniz❤Arkadaş 2 gün geciktim ve dayanamayıp test yaptım çok hafif silik ikinci çizgi oluştu ama ne demek emin olamadim eczaneciye sordum var gibi duruyor diyor anlayan varsa yardımcı olsun lütfenEki Görüntüle 3106001
Senim sonuç ne çıktı pekiBenim testim bundan daha silikti, artı med marka. Kan ver canım inşallah vardır
Hamileyim şuanSenim sonuç ne çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?