- Konu Sahibi 1eflatunnn
-
Aslinda fotografta netlik kayboldugu icin goremiyorum ama kesinlikle once erken gebelik testini denemenizi tafsiye ederim ben 1 hafta boyunca kaset testte cigi aradim bi suru var diye onda denedim sonra eczaneden erken test aldim direk cizgi olustu kasette daha gec cikiyor ve suan bile 48 hcg de yeni yeni silik cizgi net gorunuyor oncesinde isik altinda flas acip gormeye calsiuyordumBide benim test bakar mısınız bı sizce 2.cizgi varmı gözüken
Bence oyledir diger alti test daha dogru geldi bana sonuncu testiniz supheli yarin tekrar deneyin sonrasinda kan verin bende bi kac gun testlerde koyulasma takip edicem bakalim umarim hersey yolundadirİnşallah bozuktur son testsabah tekrar test yapıcam
Aaa burda gorunuyor suan
Adet gecimeniz var miAaa burda gorunuyor suan
Testlerin hepsi erken gebelik testiydiAslinda fotografta netlik kayboldugu icin goremiyorum ama kesinlikle once erken gebelik testini denemenizi tafsiye ederim ben 1 hafta boyunca kaset testte cigi aradim bi suru var diye onda denedim sonra eczaneden erken test aldim direk cizgi olustu kasette daha gec cikiyor ve suan bile 48 hcg de yeni yeni silik cizgi net gorunuyor oncesinde isik altinda flas acip gormeye calsiuyordum
Evet diger arkadasa yazdim ama yanlismi alinti yaptim aceba sizinki kesinlikle hamilesiniz ve son testiniz bozuk diger alti test dogru koyulasmis yukseliyor degerlerinizTestlerin hepsi erken gebelik testiydi
Evet sizin icinde erken test yapmanizi oneriyorum daha belirgin cizgi cikar ona gore kan veririsiniz sonradindaKaset test erken degil
Bu testleri hangi tarihler de yaptınız çok karışık geldiReglim şuan 9 gün geçti. 3. ve 6. günlük gecikmelerde yaptığım test görüntüsünü koydum. Fakat ilk 5 ve 10 dk boştu test sonucu. İkinci çizgiler 1 saat sonra oluştu. Bugün tekrar test yaptım herhangi bir çizgi yok. Kan testine gitmek istemiyorum, olumsuz sonucu görmek istemiyorum. Daha önce uzun bekleyen testte hiç ikinci çizgi ile karşılaşmamıştım.
Eki Görüntüle 3679187
Bende yaptım erken gebelik testi sonuç ne anlamadım1 saat sonra çıktı bu sonuç yaptıktan sonra. Yine de gebelik var diyebilir miyiz? Bugün yaptığım test negatif çıktı. Anlam veremiyorum.
Silik ikinci çizgi var, gebelik muhtemel olabilir. Testi erken yaptığın için silik görünüyo olabilirBende yaptım erken gebelik testi sonuç ne anlamadım
Bende yaptım erken gebelik testi sonuç ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?