- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi asyaemreyyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dk da oldu bu görsel? Benim de silik çıkmıştı böyle hamileyimÇok silik çizgi var erken gebelik testi yaptm dün adet olamm gerekiyordu olmadım
Kaç dk da oldu bu görsel? Benim de silik çıkmıştı böyle hamileyim
Testin markası ne canım3 dakkada cıktı ama 13 gün oldu acıkcası ilişkiye gireli dünde adet günümdü olmadım erken yaptım yani ama emin olamadım
Duratest canımTestin markası ne canım
İki gün sonra tekrar idrar testi yapın sonra da kan verin gebelik var gibi görünüyor adette gecikmiş zatenDuratest canım
Salı günü randevu aldım bakalım hayırlı sonuçlar inşallahİki gün sonra tekrar idrar testi yapın sonra da kan verin gebelik var gibi görünüyor adette gecikmiş zaten
BEnde silik ciktiydi ardına kan verdim positifti. Bence kan verDuratest canım
Bir kere benim de böyle çıkmıştı hemen kan vermiştim negatif çıkmıştı
Sonucunuz ne oldu acabaSalı günü randevu aldım bakalım hayırlı sonuçlar inşallah
Merhaba burda tek çizgi var tek çizgi negatif değil mi bende yeni öğreniyorum emin olmak istedim . Tek cizginin hafifi silik diğerinin hiç görülmemesi hamilelik ihtimali taşır mı
Burda bi çizgi net diğeri silik şuanda hamileyimMerhaba burda tek çizgi var tek çizgi negatif değil mi bende yeni öğreniyorum emin olmak istedim . Tek cizginin hafifi silik diğerinin hiç görülmemesi hamilelik ihtimali taşır mı
Evet öyleymiş :) hamilelik ihtimali taşıyor ama bazı testler yanlış çıkıyor en doğrusu kan testi :)Merhaba burda tek çizgi var tek çizgi negatif değil mi bende yeni öğreniyorum emin olmak istedim . Tek cizginin hafifi silik diğerinin hiç görülmemesi hamilelik ihtimali taşır mı
Sonuç nedirMerhaba bakar mısınız acaba markası awox![]()
Sonuç nedirMerhaba bakar mısınız acaba markası awox![]()