Hamilemiyim bi bakin lutfen

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.328
En iyi cevaplar
1
12.166
148
Kizlar merhaba . 9 aylik oglum var. Adetlerim cok bozuktu esimde korunuyordu kendi capinda. Bugun adetim gecince sokturucu aldim dedim testte alayim. Aklimda kalmasin. Ilk yaptigim testte silik cikti ama test bi garipti eczacida bozuk dedi yeniden verdi. Ve yaptim lutfen bakin hamilemiyim. usteki testi eczaneci bozuk dedi. Ikincisinide yaptim cikmadi sandim kenara koydum. O da cikmis. Resimde belli degil ama elimde net belli ya. O da mi bozuk acaba. Ve adetim suan 75 inci gunundeyim. 50 gunde bir oluyordum emzirdigim icin hep sapiyordu

Eklentiler

• IMG-20190613-WA0049.webp
    IMG-20190613-WA0049.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 324
İkincide var ama belli bi sure sonra çıktıysa geçersiz oluyor sanırım

Valla ne zaman cikti bilmiyorumki canim. Bakmadimda hic yaptim ciktim hemen. Suan elimde test daha bi belirgin. Ama sanirim gec dollenme oldu. Hayirlsii bakalim. Yarin belli olcak ama heyecanlaniyorum yinede

Valla ne zaman cikti bilmiyorumki canim. Bakmadimda hic yaptim ciktim hemen. Suan elimde test daha bi belirgin. Ama sanirim gec dollenme oldu. Hayirlsii bakalim. Yarin belli olcak ama heyecanlaniyorum yinede
Cnim hayirli olsun hanilesin. benimde oglum 5aylik iki gundur adetim gecikti hayirlisi diyirum

Cnim hayirli olsun hanilesin. benimde oglum 5aylik iki gundur adetim gecikti hayirlisi diyirum
Valla heralde kan testinu yapmadan inanmicam :)) teste bakmaktann gozlerim yoruldu. Cok sukur insaAllah sag salim devam eder. 5 dusukten sonra tup bebek yaparak hamile kaldim v dogurdum. Gercekten zorlu bir surecti. Eger simdi olursa okadar sevinirimki. Esim ben yapmadim diyor kafa gitti onda hic istemiyordu ikincisini. 😂 Sende test yapsaydin ya kuzum. Gerci emzirirken cok duzensiz oluyor adetler

Valla heralde kan testinu yapmadan inanmicam :)) teste bakmaktann gozlerim yoruldu. Cok sukur insaAllah sag salim devam eder. 5 dusukten sonra tup bebek yaparak hamile kaldim v dogurdum. Gercekten zorlu bir surecti. Eger simdi olursa okadar sevinirimki. Esim ben yapmadim diyor kafa gitti onda hic istemiyordu ikincisini. 😂 Sende test yapsaydin ya kuzum. Gerci emzirirken cok duzensiz oluyor adetler
Cnim senin nick değişmiş seni cok biliyorum tup bebek formunda sürekli görüyordum.bende iki defa tup yaptım transfer bile olmadı.çok şükür Rabbime 7yuldan sonra mucizesini gönderdi.acaba test yapsam cikarmi? şuan istemiyorum oglum çok küçük ama Rabbim nasib etmişse çok şükür diyeceğim.cnim kesinlikle gebesin sağlıkla kucağına al

• Beğen
Reactions: Z P
Bende de 2 testte pozitif cikmisti kizim 5 aylikken .kan verdim cikmadi cok şükür

• Beğen
Bende kızım 3 aylıkken hamile kaldım 3 hafta sonra oğlum doğacak..senin testinde pozitif bence Allah gönlüne göre versin

Silik cizgi bende gordum ve nolduğunu anlayamıyorum. Bügün hatta pembemsi lekelenme yaşadım. Test sonucumda bu. İnşallah hamişsindir canim 🤲🏼🌸 sizce ben hamiş miyim?

Eklentiler

• A28EC142-50FF-4037-9442-9BE73DD96C8F.webp
    A28EC142-50FF-4037-9442-9BE73DD96C8F.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 275
  • Beğen
Silik cizgi bende gordum ve nolduğunu anlayamıyorum. Bügün hatta pembemsi lekelenme yaşadım. Test sonucumda bu. İnşallah hamişsindir canim 🤲🏼🌸 sizce ben hamiş miyim?
Silik çizgi görünüyor canım eğer 5 dk içinde çıktıysa çizgi büyük ihtimalle hamile olabilirsin

Silik çizgi görünüyor canım eğer 5 dk içinde çıktıysa çizgi büyük ihtimalle hamile olabilirsin

Testi yapıp evden cıktım 2-3 saat sonra geldiğimde gördüm. 😔 ama erken gebelik testi ve daha öncede yapmıştım saatler hatta günler geçmesine ragmen hiç böyle bişeyle karşılaşmadım

Testi yapıp evden cıktım 2-3 saat sonra geldiğimde gördüm. 😔 ama erken gebelik testi ve daha öncede yapmıştım saatler hatta günler geçmesine ragmen hiç böyle bişeyle karşılaşmadım
İnşallah hamilesindir canım yarın tekrar yap ilk idrarinla

Kızlar ayın 20si yazan tam adet günüm diğer foto da bugün yaptım sizce sonuç ne fikirlerinizi istiyorum

Eklentiler

• 9C0652BC-F1A7-4BDE-AC22-BE7547CA41C4.webp
    9C0652BC-F1A7-4BDE-AC22-BE7547CA41C4.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 60
  • A975DD67-2A50-4321-B984-6B662A98F78A.webp
    A975DD67-2A50-4321-B984-6B662A98F78A.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
akşamda herhangi bir hastanenin aciline gidip beta hcg yaptırmak istiyorum dersen yardımcı oluyolar, benim diş tedavim vardı aynı bu şekilde çıkmıştı 2. silik şekildeydi beta hcg 788 cıkmıstı tedavime ara vermek zorunda kaldım,sanırım hamilesin bnmde aynı böyleydi :)

Hamilemisin tatlim merak ettim

Kizlar giripte yazamadim hamile degilmisim. Hayirli zamanda olsun insaAllah

Cnim senin nick değişmiş seni cok biliyorum tup bebek formunda sürekli görüyordum.bende iki defa tup yaptım transfer bile olmadı.çok şükür Rabbime 7yuldan sonra mucizesini gönderdi.acaba test yapsam cikarmi? şuan istemiyorum oglum çok küçük ama Rabbim nasib etmişse çok şükür diyeceğim.cnim kesinlikle gebesin sağlıkla kucağına al
Evet canim oraya cok takiliyodum cok sukur transferim tutup cocugu dogurunca tekrar girmedim o forumlara :) suan hamilemisin ben degilmisim test bozukmus :)

Back
X