Hamilemiyim bilgisi olan varsa lütfen söylesin

Test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı çok umutlanmistim

İlk gebeliğim kürtajla sonlandı kalbi atmadı ikizlerimin öyle olunca çok üzülüyorum tekrar bu hisssi mutluluğu yaşamak istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor ama

İlk gebeliğim kürtajla sonlandı kalbi atmadı ikizlerimin öyle olunca çok üzülüyorum tekrar bu hisssi mutluluğu yaşamak istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor ama
Geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşallah 3 ay kısa bir süre tekrar kalırsınız bir sıkıntınız yoksa

Geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşallah 3 ay kısa bir süre tekrar kalırsınız bir sıkıntınız yoksa
İnsAllah bir sıkıntı yok diye ümit ediyorum doktora bu yüzden gitmek beni üzüyor Allah a bıraktım belli bir günu saati vardır diye dua ediyorum

İnsAllah bir sıkıntı yok diye ümit ediyorum doktora bu yüzden gitmek beni üzüyor Allah a bıraktım belli bir günu saati vardır diye dua ediyorum
Tabiki öyle. Allah'ın hazinesi boldur yeterki sabırlı olalım . Hamilelerin duası kabul olur derler dualarimdasiniz Rabbim tez zamanda mucizenize kavuşturmaya nasip etsin inşallah

Tabiki öyle. Allah'ın hazinesi boldur yeterki sabırlı olalım . Hamilelerin duası kabul olur derler dualarimdasiniz Rabbim tez zamanda mucizenize kavuşturmaya nasip etsin inşallah
İnşallah Allah razı olsun Rabbim sizede sağ selamet kucağınıza almnızı nasip etsin keşke biraz daha rahat olabilsem çok stres ediyorum çok düşünüyorum artık psikolojik olarak midem bulanıyor halsizlik vs hep belirtilerinu yaşıyorum çok zor geciyir benim için,

Allah razı olsun Sizi anlıyorum çünkü bende o süreci yaşadım çok ağladım çok yiprattim kendimi ama bu asla çare olmadı. Sadece şu tavsiyeyi verebilirim size kafanızın en rahat olduğu ve stressiz bir dönemde hamile kalacaksınız inanın buna bu yüzden bu şekilde daha da zorlastirmayin süreci çünkü daha önce hamile kaldınız yine kalacaksınız Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…