Beta HCGNeye göre
Paylasmadiniz ki sonuc neBeta HCG
Birşey paylasmamissin kiHamilelik var mi
Hayır değilsin kuzumBeta HCG refarans değeri 0-5 sonuç ise 0,30
Yok değilsinBeta HCG refarans değeri 0-5 sonuç ise 0,30
5 ve üzeri çıkarsa takip edilir 2 günde bir 2 kati artışla gebelik oluşur. Rabbim nasip etsin inşallah üzülmeyin zamanı gelecek elbetDeğer en az kaç çıkarsa gebelik var demektir hanimlar
Geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşallahİlk gebeliğim kürtajla sonlandı kalbi atmadı ikizlerimin öyle olunca çok üzülüyorum tekrar bu hisssi mutluluğu yaşamak istiyorum 3 aydır deniyoruz olmuyor ama
İnsAllah bir sıkıntı yok diye ümit ediyorum doktora bu yüzden gitmek beni üzüyor Allah a bıraktım belli bir günu saati vardır diye dua ediyorumGeçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin inşallah3 ay kısa bir süre tekrar kalırsınız bir sıkıntınız yoksa
Tabiki öyle. Allah'ın hazinesi boldur yeterki sabırlı olalım . Hamilelerin duası kabul olur derler dualarimdasiniz Rabbim tez zamanda mucizenize kavuşturmaya nasip etsin inşallahİnsAllah bir sıkıntı yok diye ümit ediyorum doktora bu yüzden gitmek beni üzüyor Allah a bıraktım belli bir günu saati vardır diye dua ediyorum
İnşallah Allah razı olsun Rabbim sizede sağ selamet kucağınıza almnızı nasip etsinTabiki öyle. Allah'ın hazinesi boldur yeterki sabırlı olalım . Hamilelerin duası kabul olur derler dualarimdasiniz Rabbim tez zamanda mucizenize kavuşturmaya nasip etsin inşallah
Allah razı olsunİnşallah Allah razı olsun Rabbim sizede sağ selamet kucağınıza almnızı nasip etsinkeşke biraz daha rahat olabilsem çok stres ediyorum çok düşünüyorum artık psikolojik olarak midem bulanıyor halsizlik vs hep belirtilerinu yaşıyorum çok zor geciyir benim için,
Merhaba bende bugün yaptırdım idrarda pozitif kanda <5 yazıyor negatif mi5 ve üzeri çıkarsa takip edilir 2 günde bir 2 kati artışla gebelik oluşur. Rabbim nasip etsin inşallah üzülmeyin zamanı gelecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?