Allah razı olsun Sizi anlıyorum çünkü bende o süreci yaşadım çok ağladım çok yiprattim kendimi ama bu asla çare olmadı. Sadece şu tavsiyeyi verebilirim size kafanızın en rahat olduğu ve stressiz bir dönemde hamile kalacaksınız inanın buna bu yüzden bu şekilde daha da zorlastirmayin süreci çünkü daha önce hamile kaldınız yine kalacaksınız Allah'ın izniyl
Yazdıklarınız çok iyi geldi Teşekkür ederim sizi tanımıyorum ama iyiki varsınız Allah razı olsun hamile kalırsam size de müjde vericem en kısa zmanda inşallah,
Yazdıklarınız çok iyi geldi Teşekkür ederim sizi tanımıyorum ama iyiki varsınız Allah razı olsun hamile kalırsam size de müjde vericem en kısa zmanda inşallah,
İnşallah Allah razı olsun Rabbim sizede sağ selamet kucağınıza almnızı nasip etsin keşke biraz daha rahat olabilsem çok stres ediyorum çok düşünüyorum artık psikolojik olarak midem bulanıyor halsizlik vs hep belirtilerinu yaşıyorum çok zor geciyir benim için,