hamilemiyim bilmiyorum bakarmısınız ?

sevcanbilenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
24
2
1
29
ablalarım benim yaşım buradaki birçok kişiden küçük lütfen anlatacağım şeye beni yargılamadan yardımcı olurmusunuz çünkü psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım zaten..nişanlımla sürtünerek ilişki yaşadık üstümüzde iç çamaşırlarımız vardı menisi iç çamaşırıma bulaştı ve ertesi gün hapı kullandım ama sanırım psikolojik olarak midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olurmusunuz :(

ablalarım benim yaşım buradaki birçok kişiden küçük lütfen anlatacağım şeye beni yargılamadan yardımcı olurmusunuz çünkü psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım zaten..nişanlımla sürtünerek ilişki yaşadık üstümüzde iç çamaşırlarımız vardı menisi iç çamaşırıma bulaştı ve ertesi gün hapı kullandım ama sanırım psikolojik olarak midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olurmusunuz :KK43:
Psikolojik olabilir adet günün geçtiyse garantiye al kan testi yaptır bir tanıdığım nişanlısıyla böyle birşey yaşamıştı bakire olmasına rağmen hamile kalmıştı hemen düğün yaptılar

ablalarım benim yaşım buradaki birçok kişiden küçük lütfen anlatacağım şeye beni yargılamadan yardımcı olurmusunuz çünkü psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım zaten..nişanlımla sürtünerek ilişki yaşadık üstümüzde iç çamaşırlarımız vardı menisi iç çamaşırıma bulaştı ve ertesi gün hapı kullandım ama sanırım psikolojik olarak midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olurmusunuz :KK43:
degilsin ama yasin bu kadar kucuk ve nisanlisin hmm

Psikolojik olabilir adet günün geçtiyse garantiye al kan testi yaptır bir tanıdığım nişanlısıyla böyle birşey yaşamıştı bakire olmasına rağmen hamile kalmıştı hemen düğün yaptılar
yani iç çamaşırları üzerinden böyle bir ihtimal varmıki ? ben bir çok yerden araştırdım ama çok düşük bir ihtimal diyordu

Ertesi gün hapı kullandıysan büyük ihtimalle hamile değilsindir çünkü benim evli bi arkadaşım ilişkide hiç korunmadı sonra o haptan aldı ve hamile kalmadı adet belirtisi de bazen bulantı ve kasık ağrısı yapıyor

Ertesi gün hapı kullandıysan büyük ihtimalle hamile değilsindir çünkü benim evli bi arkadaşım ilişkide hiç korunmadı sonra o haptan aldı ve hamile kalmadı adet belirtisi de bazen bulantı ve kasık ağrısı yapıyor
arkadaşın ilişkiye girmiş ben ilişkiye bile girmedim çamaşırlar vardı ama yinede korkuyorum

yani iç çamaşırları üzerinden böyle bir ihtimal varmıki ? ben bir çok yerden araştırdım ama çok düşük bir ihtimal diyordu
Canım iç çamaşırı na birşey diyemem sormadım hiç onada ozamanlar çamaşırın var mıydı diye ama banada saçma geliyor olmaması lazım ertesi günü hapı içmişsin birde sen kendinde belirti arıyorsun ondan çıkıyor hamilelikte belirtiler bukadar çabuk olmaz zaten

Canım iç çamaşırı na birşey diyemem sormadım hiç onada ozamanlar çamaşırın var mıydı diye ama banada saçma geliyor olmaması lazım ertesi günü hapı içmişsin birde sen kendinde belirti arıyorsun ondan çıkıyor hamilelikte belirtiler bukadar çabuk olmaz zaten
içimi birazda olsa rahatlattın gerçekten çok teşekkür ederim canım :) ayın 5 inde olmuştu bu ilişkimiz ozamandan beri kasıklarım ağrıyor hafif hafif

Tatlım hamilelik belirtileriyle regl belirtileri arasinda hic bi fark yok. Anlayamazsim zaten. Hem ertesi gun hapi almissin hem spermle direk temas yok. Hamileysen de mucize olur. Korkma. ;)

Tatlım hamilelik belirtileriyle regl belirtileri arasinda hic bi fark yok. Anlayamazsim zaten. Hem ertesi gun hapi almissin hem spermle direk temas yok. Hamileysen de mucize olur. Korkma. :KK66:
ohh çok teşekkür ederim gerçekten içimi ferahlattın canım :) peki regl belirtileri ile benzerlik gösteriyormuş ama ben ilişki sonrası çok stres yaptım ilk günden bile midem bulanıp kasıklarım ağrımaya başlamıştı adetimede daha baya vardı acaba psikolojik olabilirmi ?

Back
X