- 30 Ekim 2013
- 20.595
- 57.199
- 798
- Konu Sahibi sevcanbilenbiri
Bugün bu haber okudum kadın oralarda yolla hamile kalmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani anlayamadım ?Bugün bu haber okudum kadın oralarda yolla hamile kalmis![]()
Araştır canimnasıl yani anlayamadım ?
bence var canım3 aydır adet olmuyorum bir aydır evliyim hamile kalma olasılığım var mıdır acaba?
5aydir ugrasiyorum ilişkiden sonra yataktan bile kalkmiyorum ama olmuyor.senin o şekilde olursa bravo yaniablalarım benim yaşım buradaki birçok kişiden küçük lütfen anlatacağım şeye beni yargılamadan yardımcı olurmusunuz çünkü psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım zaten..nişanlımla sürtünerek ilişki yaşadık üstümüzde iç çamaşırlarımız vardı menisi iç çamaşırıma bulaştı ve ertesi gün hapı kullandım ama sanırım psikolojik olarak midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olurmusunuz![]()
buldgn her balkon demirine kafa atmaktan vazgecmen lazimBen korunmadigim halde hamile kalamiyorum eger sen hamile kal ben balkon demirine kafa aticam![]()
O zaman mermiye kafa atarim :) illaha bu kafaya zarar gelicek arkadasbuldgn her balkon demirine kafa atmaktan vazgecmen lazim![]()
Ama çevremdeki bi kaç kişi 3 aydır adet olmadığım için hamile kalamayacağımı söylüyo çünkü adet olmadığım için yumurtalıklarımda yumurtlama oluşmadığı düşünüyo sizce ne yapmalıyım?bence var canım
içimi rahatlattın teşekkür ederim :)5aydir ugrasiyorum ilişkiden sonra yataktan bile kalkmiyorum ama olmuyor.senin o şekilde olursa bravo yani![]()
Canım yaşın ve medeni durumun kimseyi ilgilendirmez bu konuda açıklama yapmak zorunda bile değilsin. Hamile olma olasılığın çok çok çok düşük bir ihtimal ki bir de ertesi gün hapı kullanmışsın.ablalarım benim yaşım buradaki birçok kişiden küçük lütfen anlatacağım şeye beni yargılamadan yardımcı olurmusunuz çünkü psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım zaten..nişanlımla sürtünerek ilişki yaşadık üstümüzde iç çamaşırlarımız vardı menisi iç çamaşırıma bulaştı ve ertesi gün hapı kullandım ama sanırım psikolojik olarak midem bulanıyor kasıklarım ağrıyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olurmusunuz![]()
abla sana çok çok teşekkür ederim,sonunda beni yargılamadan bana cevap veren birisi oldu.biliyorum abla yaptığım yanlış ilacı kullanarakta kendime kötülük yaptım fakat içim tam rahat etmedi işte ve abla sana birşey sormak istiyorum lütfen bana cevap verebilirmisin hergün beyaz renkte akıntım oluyor adet olmam gereken günde kasıklarım ağrımaya başladı birden adet olacağım diye sevindim fakat sabahına ağrım geçti ve adetimin üzerinden 3 4 gün geçti akıntım var ama hala regl olamadım bunun sebebi nedir sence yardımcı olurmusun kıymetli cevaplarını bekliyorum ablaCanım yaşın ve medeni durumun kimseyi ilgilendirmez bu konuda açıklama yapmak zorunda bile değilsin. Hamile olma olasılığın çok çok çok düşük bir ihtimal ki bir de ertesi gün hapı kullanmışsın.
Yaşadığın belirtiler psikolojik olabileceği gibi yumurtlama günün olduğu için de olabilir. İçini ferah tut.
Tek tavsiyem ertesi gün hapı kullanmak ilerde sıkıntı çıkarabilir. Çok sık kullanmamaya çalış. Hatta hiç kullanma.
Canım psikolojik olarak gecikme yaşıyor olabilirsin, kullandığın ilaç nedeniyle gecikma yaşıyor olabilirsin.abla sana çok çok teşekkür ederim,sonunda beni yargılamadan bana cevap veren birisi oldu.biliyorum abla yaptığım yanlış ilacı kullanarakta kendime kötülük yaptım fakat içim tam rahat etmedi işte ve abla sana birşey sormak istiyorum lütfen bana cevap verebilirmisin hergün beyaz renkte akıntım oluyor adet olmam gereken günde kasıklarım ağrımaya başladı birden adet olacağım diye sevindim fakat sabahına ağrım geçti ve adetimin üzerinden 3 4 gün geçti akıntım var ama hala regl olamadım bunun sebebi nedir sence yardımcı olurmusun kıymetli cevaplarını bekliyorum abla
abla test yapmaktan çok geriliyorum ona cesaret edemiyorumCanım psikolojik olarak gecikme yaşıyor olabilirsin, kullandığın ilaç nedeniyle gecikma yaşıyor olabilirsin.
Ama içinin rahat etmesi için al yarın bi test yap. Varsa ki hiç sanmıyorum adetin 3 4 gün geçmişse zaten kesin çıkar.
Ama çevremdeki bi kaç kişi 3 aydır adet olmadığım için hamile kalamayacağımı söylüyo çünkü adet olmadığım için yumurtalıklarımda yumurtlama oluşmadığı düşünüyo sizce ne yapmalıyım?