Hamilemiyim boş gebelik mi nasıl anlarım

• Konu Sahibi Konu Sahibi MBS95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MBS95

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
23
9
6
30
Merhaba herkese bana yardımcı olabilirmisiniz kafam çok karışık 28.02.2022 tarihinde adet olmam gerekiyodu fakat 22.02.2022 tarihinde beta hcg 2.30 çıktı 02.03.2022 tarihinde gebelik testim pozitif çıktı ertesi gün kan testi verdim beta hcg 318 çıktı doktor çok yeni dedi 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi normal değerler mi anlayamadım bir haftada bu kadar değişir mi değerler

Iki günde bir artışa baksaydınız kafanızda soru işareti olmaz diye düşünüyorum

Iki günde bir artışa baksaydınız kafanızda soru işareti olmaz diye düşünüyorum
Açıkçası doktor böyle birşey söylemedi bana 10 gün sonra gel dediği için gün sayıyordum ki yazılanları okuyunca yarın test vermeye gitmeye karar verdim açıkçası biraz korkuyorum

Değeriniz normal. Keseyi görmek amacıyla 10 gün sonra gelin demiştir ancak 2 gün sonra artışı görmek amacıyla kan verin bence de. Hatta 2 gün sonra tekrar verin.

Boş gebelik şu aşamada kanla anlaşılmaz. Ultrason takibinde anlaşılır. Strese girmeyin. Niçin boş gebeliğe odakladınız kendinizi?

2 günden fazla zaman geçmiş zaten dikkat etmemişim tarihe. Yarın verirseniz artışı görüp rahatlarsınız en azından.

Merhaba herkese bana yardımcı olabilirmisiniz kafam çok karışık 28.02.2022 tarihinde adet olmam gerekiyodu fakat 22.02.2022 tarihinde beta hcg 2.30 çıktı 02.03.2022 tarihinde gebelik testim pozitif çıktı ertesi gün kan testi verdim beta hcg 318 çıktı doktor çok yeni dedi 10 gün sonra kontrole gelmemi söyledi normal değerler mi anlayamadım bir haftada bu kadar değişir mi değerler
O belli olmazz henüz. Ama ben boş gebelik yaşadım ve beta değerim adet günüm ve 2 gün sonrası çoook düşüktü 28 di adet günümde ve yükselemedi, 4 günde 60 a çıkmıştı. Sonrasında 2 katı arttı fakat boş keseyle sonuçlandı. Ama sizin güzel bi değere çıkmış. Daha bunun anlaşılması için çok erken. Strese girmeyin hiç

Boş gebelik şu aşamada kanla anlaşılmaz. Ultrason takibinde anlaşılır. Strese girmeyin. Niçin boş gebeliğe odakladınız kendinizi?
Aslında istemeden oldu önüme çıktı bende çıktıkça okudum diyeyim bir korku oluşturdu bende

Aslında istemeden oldu önüme çıktı bende çıktıkça okudum diyeyim bir korku oluşturdu bende
Okumayin boyle seyler. Stresiniz bebegi olumsuz etkiler. Şu an icin kan takibi ve ultrason takibi yaptiracaksiniz. Korkulacak bir sey yok.

Daha kese görmeden muayene olmadan boş gebelik fikrine nasıl kapıldınız?

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım konuyu nasıl toparlanmış bir şekilde anlatırım bilmiyorum kafam çok karışık adet 1.5senedir evliyim bir sene düzenli ilişkimiz olmasına rağmen beklentilerim hep negatif çıktı çok takintiliyim devamlı hastaneye gittim bir yıl geçmeden birşey yapamayiz doğal yollarla deneyin dediler en son gittiğim doktor rahim filmi çekileceğini söyledi 4nisan 2022de çekildim rahimde yapışıklık varmış ilaçla açtılar Mayıs ayında gebe kalmadım 21mayista adet oldum 27bitti adetten bir ikigun sonra denedik tekrar 1hafta sonra lekelenme oldu tek seferlik ihtimal vermedim ama adetime 3gun kaldı bı kaç haftadır aşırı kasık ağrısı yanlarimda batmalar oluyo sık idrara çıkmaya başladım bugün en son yan ağrılarından üroloji doktoruna gittim testlerim temiz cikti oda gebelik testi de yaptı sonucum 2.30cıktı gebelik varmı yokmu bilemedim bu değer yükselir mi bilgisi olan varmı kafam çok karışık önceki testlerde bu değerin dahada altında cikiyodu

Back
X