- 14 Ocak 2019
- 63
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yusuf15fat
-
Pazartesi kadın doğuma git canımMerhabalar ısın ıcınden çıkamadım geçen ay duzensız bır adet oldum ıkı gün sürdü bu ay düzeltir dedım bekledım adet günüm gectı 4 gün kan tahlılı yaptırdım deger 0.22 çıktı normalde 0.1 ya da 0.5 çıkardı hala adet olmadım bugun 5 gün ne yapmam lazım
Olabilme ihtimali var canımNeden kadın Doğuma gıtmem lazım geçen ay gıttım hıcbırsey yok dedı geçen ay kan degerım 0.5 di şimdi ise 0.22 riskli bişey mi acaba geç döllenme falan mı
Istemsizce kahkaha attım konularindan sonra böyle bir yorum yazdığın icinO 2 günlük adet bitiminden sonra ilişki oldu mu hiç? Olmadıysa gebe değilsin gibime geldi. Sonuç adetin 5 gün geçmesine rağmen negatid çünkü
O 2 günlük adet bitiminden sonra ilişki oldu mu hiç? Olmadıysa gebe değilsin gibime geldi. Sonuç adetin 5 gün geçmesine rağmen negatid çünkü
5 altında çıkarsa sonuç negatif demektir. Eğer bir hamilelik olsaydı adet günü yaptığın kan tahlilinde 5i geçerdi sonuç.
Yoktur canım o değer Zaten sürekli aynı çıkmaz. 0.22 çıkmasının bi manası yok yani üzgünüm ama.Neden kadın Doğuma gıtmem lazım geçen ay gıttım hıcbırsey yok dedı geçen ay kan degerım 0.5 di şimdi ise 0.22 riskli bişey mi acaba geç döllenme falan mı
Adetinize kaç gün kala oldu?Evet oldu canım
Adetinize kaç gün kala oldu?
O zaman olabilir. Bekleyin bence2 gün kala oldu canım
O zaman olabilir. Bekleyin bence
O adet kanamasından sonra 1 kere mi ilişki yaşadınız? Belki onların da tutma ihtinali vardırEvet bende o yüzden şüplendim zaten ilaç kullanan biriyim biraz daha bekleyeyım haftaya adetım gelmezse tekrar kan tahlılı yaptırırsam belkı keskin sonuç verır
Adetinize kaç gün kala oldu?
Sana değil arkadaşım cevap yazdığım arkadaşa güldüm.Neden istemsizce güldünüz pek anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?