- 14 Ocak 2019
- 63
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yusuf15fat
-
Olabilme ihtimali var canım
Bende seninle aynı durumdayım 10 gün oldu hala beklemedeyim yarın kan tahlili yaptıracağım hayırlısı gebelik testim negatifBen hale adet olmadım ya bugun farkettım tam dokuz gün oldu
Bende seninle aynı durumdayım 10 gün oldu hala beklemedeyim yarın kan tahlili yaptıracağım hayırlısı gebelik testim negatif
İnşallah canım veririmBen de beklemedeyım test yapmadım yarın tahlıl sonucunu alınca bana da haber verır mısın
Ben yanlış mı anladım yoksa siz 0.22’yi 0.5’ten büyük mü sanıyosunuz.
İnşallah canım veririm
Degerleriniz hamile olmadığınızı gösteriyor gecikme yaşamanıza rağmen bu seviyede olmaz hamile olsanız. Dr gidin gebelik yoksa zaten bu bi sorunMerhabalar ısın ıcınden çıkamadım geçen ay duzensız bır adet oldum ıkı gün sürdü bu ay düzeltir dedım bekledım adet günüm gectı 4 gün kan tahlılı yaptırdım deger 0.22 çıktı normalde 0.1 ya da 0.5 çıkardı hala adet olmadım bugun 5 gün ne yapmam lazım
Kan tahlili ver tekrarBen hale adet olmadım ya bugun farkettım tam dokuz gün oldu
Testi kırıp içine neden bakılır ki? Bunu düşünmek de ayrı zeka :))
Canım kan testi idrar testinden her zaman daha güvenilirdir unutma bunu. Kan testinde yok çıkmış. Üzülme inşallah tez zamanda olur. Ne zamandır istiyorsunuz?Sanırım yok
Canım kan testi idrar testinden her zaman daha güvenilirdir unutma bunu. Kan testinde yok çıkmış. Üzülme inşallah tez zamanda olur. Ne zamandır istiyorsunuz?
Benim zaten çocuğum var ama adetin gelmemesı benı allak Bulak ettı allah ısteyen herkese nasıp etsın ılk olmayacak yanı ama onumuzdekı haftaya kadar gelmezse bı doktora gıdecegım
Çok geciktiyse bence hemen git gelecek haftaya bekleme bile. Allah korusun ciddi bir sorun olabilirrBenim zaten çocuğum var ama adetin gelmemesı benı allak Bulak ettı allah ısteyen herkese nasıp etsın ılk olmayacak yanı ama onumuzdekı haftaya kadar gelmezse bı doktora gıdecegım
Çok geciktiyse bence hemen git gelecek haftaya bekleme bile. Allah korusun ciddi bir sorun olabilirr
Bence yarın git bir jinekoloğa 10 gün adet gecikmesi normal değil.Bugun tam 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?