Hamilemiyim değer yükseltir mi

Degerleriniz hamile olmadığınızı gösteriyor gecikme yaşamanıza rağmen bu seviyede olmaz hamile olsanız. Dr gidin gebelik yoksa zaten bu bi sorun

Kızlar bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptm içini açtım böle çıktı sizce hamilemiyim

Kızlar içini açmadan önce tek çubuk tu sizce hamileyim acil cevap verirmsiniz

Eklentiler

• IMG-20190220-WA0002.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 104
Canım kan testi idrar testinden her zaman daha güvenilirdir unutma bunu. Kan testinde yok çıkmış. Üzülme inşallah tez zamanda olur. Ne zamandır istiyorsunuz?

Benim zaten çocuğum var ama adetin gelmemesı benı allak Bulak ettı allah ısteyen herkese nasıp etsın ılk olmayacak yanı ama onumuzdekı haftaya kadar gelmezse bı doktora gıdecegım

Benim zaten çocuğum var ama adetin gelmemesı benı allak Bulak ettı allah ısteyen herkese nasıp etsın ılk olmayacak yanı ama onumuzdekı haftaya kadar gelmezse bı doktora gıdecegım

Bu ay böyle olunca bır çocuğa daha hazır olduğumu anladım annelık muthıs bırsey sabırla beklıyorum

Çok geciktiyse bence hemen git gelecek haftaya bekleme bile. Allah korusun ciddi bir sorun olabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…