3 günden fazla gecikmiş hamilesinizMerhaba hasımlar Adetim üç gün geçti Evdeki test çıktı dün kan vermiştim kan değerimde bu Yorumlarmısınız acaba testini attım
Yaaaa sevinemiyorum bile memelerimden bi hafta önce biyopsi yaptılar sonucunu bekliyorum bide iki çocuğum var ama onları bile tedavi olmadan getiremedim oğlum sekiz yaşında çocuğum olmuyordu benim şok içinde şok yaşıyorum3 günden fazla gecikmiş hamilesiniz
Kese bile görünür bu değerle
Ani bir rahatsızlık mı çıktıYaaaa sevinemiyorum bile memelerimden bi hafta önce biyopsi yaptılar sonucunu bekliyorum bide iki çocuğum var ama onları bile tedavi olmadan getiremedim oğlum sekiz yaşında çocuğum olmuyordu benim şok içinde şok yaşıyorum
Aktı ay önce göğslerimde kitleler geldi elime gittim çok korkma kötü bir şey yok takip edelim dddiler bi hafta önce gittiğimde şüpheli lezyonlar gördük dediler biyopsi yapalım dediler çocuk olacak düşüncesi aklımızın ucundan bile geçmiyordu çünkü gidip tedavi görmem gerekiyor çocuk için Buda Allahım bi süprizi rabbim kaldırmayacağımız imtihanlarla sınamasın biziAni bir rahatsızlık mı çıktı
Çocuğu bile isteye mi yaptınız
İşte Rabbimin mucizesiAktı ay önce göğslerimde kitleler geldi elime gittim çok korkma kötü bir şey yok takip edelim dddiler bi hafta önce gittiğimde şüpheli lezyonlar gördük dediler biyopsi yapalım dediler çocuk olacak düşüncesi aklımızın ucundan bile geçmiyordu çünkü gidip tedavi görmem gerekiyor çocuk için Buda Allahım bi süprizi rabbim kaldırmayacağımız imtihanlarla sınamasın bizi
Temmuz 24son adet tarihimİşte Rabbimin mucizesiinşaAllah sonucunuz temiz çıkar ama gebelik Şuan en az 5 haftalık gibi duruyor kendi değerimle kıyaslayınca.
Temmuz 24son adet tarihim
Evet gerçekten hemde çok büyük bi mucize iki çocuğum için gitmediğim doktor elletmedigim ebe kalmazdı herkes bilirdi ben çocuk yapacağım şimdi hala inanamıyorum rabbim çok büyükİşte Rabbimin mucizesiinşaAllah sonucunuz temiz çıkar ama gebelik Şuan en az 5 haftalık gibi duruyor kendi değerimle kıyaslayınca.
Canım gebelik var hayırlı olsun değerlerin gayet iyi 3-4 haftalık arası bu değerlere göreMerhaba hanımlar Adetim üç gün geçti Evdeki test çıktı dün kan vermiştim kan değerimde bu Yorumlarmısınız acaba testini attım
Teşekkür ederim Allah razı olsun doktora gitmeme var sormak istedimCanım gebelik var hayırlı olsun değerlerin gayet iyi 3-4 haftalık arası bu değerlere göre
Kan testinle gidebilrisnTeşekkür ederim Allah razı olsun doktora gitmeme var sormak istedim
Sonucu aile hekimime gösteririm haftaya doktora giderim aynenKan testinle gidebilrisn
İstersen Pazartesi git keseyi doktor daha rahat görsün
AnladımTemmuz 24son adet tarihim
Baktırdım ya doktora aile hekimim değerin yüksek cıkmıs dış gebelik olabilir dedi bende hastaneye gittim şükür beş haftalığa yakın kese oluşmuş dediAnladım
Benim tam 5+0 gibi bu değerdeydi. Ama herkesin artışı farklı oluyor. Umarım siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdırgüzel düşünelim güzel olsun
Mayıs çok sevindim hamıle haberını görunce sağlıkla kucaklarsın insallah.Anladım
Benim tam 5+0 gibi bu değerdeydi. Ama herkesin artışı farklı oluyor. Umarım siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdırgüzel düşünelim güzel olsun
Amin çok sağolunMayıs çok sevindim hamıle haberını görunce sağlıkla kucaklarsın insallah.
Konu sahıbı degerın yüksekliğyle dıs gebelık diyemez korkma saglıkla kucaklayın.
Yaaa çok teşekkür ederimMayıs çok sevindim hamıle haberını görunce sağlıkla kucaklarsın insallah.
Konu sahıbı degerın yüksekliğyle dıs gebelık diyemez korkma saglıkla kucaklayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?