Hamilemiyim değerim yüksek mi

mehtap49

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
1.498
1.660
63
32
Merhaba hanımlar Adetim üç gün geçti Evdeki test çıktı dün kan vermiştim kan değerimde bu Yorumlarmısınız acaba testini attım

Eklentiler

• IMG_2131.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Günüm geçti kasıklarımda batma bel ağrım beyaz ve çok yoğun alıntım gece uyumaz öğlen uykudan gözümü açamaz oldum böyle

3 günden fazla gecikmiş hamilesiniz
Kese bile görünür bu değerle
Yaaaa sevinemiyorum bile memelerimden bi hafta önce biyopsi yaptılar sonucunu bekliyorum bide iki çocuğum var ama onları bile tedavi olmadan getiremedim oğlum sekiz yaşında çocuğum olmuyordu benim şok içinde şok yaşıyorum

Ani bir rahatsızlık mı çıktı
Çocuğu bile isteye mi yaptınız

Ani bir rahatsızlık mı çıktı
Çocuğu bile isteye mi yaptınız
Aktı ay önce göğslerimde kitleler geldi elime gittim çok korkma kötü bir şey yok takip edelim dddiler bi hafta önce gittiğimde şüpheli lezyonlar gördük dediler biyopsi yapalım dediler çocuk olacak düşüncesi aklımızın ucundan bile geçmiyordu çünkü gidip tedavi görmem gerekiyor çocuk için Buda Allahım bi süprizi rabbim kaldırmayacağımız imtihanlarla sınamasın bizi

İşte Rabbimin mucizesi inşaAllah sonucunuz temiz çıkar ama gebelik Şuan en az 5 haftalık gibi duruyor kendi değerimle kıyaslayınca.

Temmuz 24son adet tarihim
İşte Rabbimin mucizesi inşaAllah sonucunuz temiz çıkar ama gebelik Şuan en az 5 haftalık gibi duruyor kendi değerimle kıyaslayınca.
Evet gerçekten hemde çok büyük bi mucize iki çocuğum için gitmediğim doktor elletmedigim ebe kalmazdı herkes bilirdi ben çocuk yapacağım şimdi hala inanamıyorum rabbim çok büyük

Merhaba hanımlar Adetim üç gün geçti Evdeki test çıktı dün kan vermiştim kan değerimde bu Yorumlarmısınız acaba testini attım
Canım gebelik var hayırlı olsun değerlerin gayet iyi 3-4 haftalık arası bu değerlere göre

Anladım
Benim tam 5+0 gibi bu değerdeydi. Ama herkesin artışı farklı oluyor. Umarım siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdır güzel düşünelim güzel olsun
Baktırdım ya doktora aile hekimim değerin yüksek cıkmıs dış gebelik olabilir dedi bende hastaneye gittim şükür beş haftalığa yakın kese oluşmuş dedi

Anladım
Benim tam 5+0 gibi bu değerdeydi. Ama herkesin artışı farklı oluyor. Umarım siz de bebeğiniz de sağlıklısınızdır güzel düşünelim güzel olsun
Mayıs çok sevindim hamıle haberını görunce sağlıkla kucaklarsın insallah.

Konu sahıbı degerın yüksekliğyle dıs gebelık diyemez korkma saglıkla kucaklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…