hamilemiyim degilmiyim ne yapmalıyım ????

duygu99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
16
0
86
İstanbul
gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı fakat 2. çizgi çok silik pembe gibi adetime daha 1- 1.5 hafta var. doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim lütfen cvbb :sm_confused:

Adetinize bir hafta önce çıkması enteresan...Kan testi yaptırmalısınız,doktora giderek bir sonuç alamazsınız.ıdrarda çıktıysa mutlaka kandada çıkar.ınşallah hamilesinizdir.

inş. hamileyimdir kan testi için önce doktora gitmem gerekmiyormu ki? yani hastaneye gidip direk kan testi yaptırabiliyormuyum ???

Doktora gitmek için bekleyin. Çünkü zaten şu anda bebeği göremez. Keseyi görme ihtimali bile çok zayıf. Gitseniz "ıki hafta sonra gel yeniden bakalım." diyecek ya da kan tahlili isteyecek. Bence biraz bekleyin gecikmeden sonra harekete geçersiniz. Çok merak ediyorsanız kan tahlili yaptırın ama bu kadar erken onun sonucu bile yanıltabilir.

gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı fakat 2. çizgi çok silik pembe gibi adetime daha 1- 1.5 hafta var. doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim lütfen cvbb :sm_confused:

beklemeni tvsiye ederim. emin olmak için yarın bir kan testi yaptır. sonuç pozitifse ona göre hastanede bir göster doktoruna ama hemen muayenehanesine gitmene gerek yok henüz kese bile belli olmamıştır. hadi hayırlısı.a.s.

bugün test yaptırıdım sonuç pozitif çıktı ama daha 2 haftalıkmış sanırım daha çok erken olduğu için biraz daha bekleyip öyle doktora gitmeyi düşünüyorum sizce ?

adetten 1 hafta once ıdrarda cıkması gercekten enteresan.kan testı yaptırmalısın bnce

allah kucağınıza almayı nasip etsin.ne kadar güzel bişey 2 haftalıkken gebeliği öğrenmek.:)))darısı bizlerin başına

Canım hayırlı olsun
peki regliden önce nasıl hissettin hangi belirtilerin vardı hamileliğe işaret

merhaba arkadaşlar benimde sat 12 marttı 13 nisanda test yaptım ikinci çizgiyi silik gördüm hemen ardından kan tahlili yaptırdık tahlilin sonucu pozitif çıktı :) hala şoktayım inanamıyorum daha bu ay ilk denememizdi bizi bekletmeden geldi miniğim herkes daha çok yeni kesesi bile olmamıştır 1 hafta bekle öyle git doktora dediler bekliyorum bende biraz zaman geçsin diye Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu bizlerede sağlıklı sorunsuz bi şekilde kucağımıza almak nasip etsin Yarabbim

hayırlı olsun allah kucağnıza almayı nasip etsin ve sağlıkla tamamına edirsin
hangi marka gebelik testi yaptınız acaba

Canım hayırlı olsun
peki regliden önce nasıl hissettin hangi belirtilerin vardı hamileliğe işaret

ya çok hasta oldum midem bulandı halsizlik geldi yerimden kalkamadım 2 gün zaten sabırsızlıkla bekliyordum hamile kalmayı hemen test yaptım çok sevindim allah herkese nasip etsin bu mutluluğu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…