Hamilemiyim diye düşünmekten psikolojim bozuldu

Valla bisuru yontem varken yontem bile sayilmayan sekilde geri ceklme olayndan vazgecte hangi yontemi secersen sec derim bu derece istemiyorsan ...

Ya bana bir keresinde Yasmin hapını vermişlerdi 3 ay durmadan kanamam oldu en son kansizliktan gidecektim ki doktorlar sonunda kanamayı durdurabildi..
Bende ikinci cocuktan sonra nasıl korunurum diye düşünüyorum..
Açıkçası spiral beni de biraz ürkütüyor . Korkum onunla hamile kalmaktan çok doğan çocukların orasina burasına saplanmış olarak doğmaları..

Şimdi ilaç ve spiral gittiğine göre geriye bir tek iğne kalıyor sanırım, o acaba kıllanma yaparmi biliyor musunuz?

ya annem demisti de efsane falan saniyodum bebegin kafasina spiral yapismis

Çok teşekkür ederim, bana eczaneden alıp kullanmaya başlayabilirsin demişlerdi. Yarın kendim alıp başlasam olur mu ki acaba yoksa tekrar görüşmem gerekir mi
Alabilirsin tabii eczacıya da sor tatlım. İlk ay korumuyo diyorlar . Şahsen doktor öyle demişti.

İlk ay sadece dikkatli olunması gerekiyor zaten ilk ayım değil yani yaklaşık 6 aydır kullanıyorum
Bunu belirtelim ben bebek isterken adet duzensizdi ve kontrol hapına başlamıştım o ay kaldım

ya annem demisti de efsane falan saniyodum bebegin kafasina spiral yapismis
Benim teyzemin kızıda kadın doğum doktoru, doğum yaptırdığı bayanın bebeğinin saçına yapısık şekilde doğmuş spiral ile

Benim teyzemin kızıda kadın doğum doktoru, doğum yaptırdığı bayanın bebeğinin saçına yapısık şekilde doğmuş spiral ile
Geçen takip ettiğim bir doktor paylaştı eline almış doğmuş.. bir yere saplanmamis ama elinde tutuyor yaaaa... Ben şok

Bu yüzden erkek yurtlarında şap verildiği söylenirdi
Geçen yıl Ankara'da şap enstitüsünü görünce şok geçirmiştim meğerse o erkeklerle değil hayvanlarla ilgiliymis
bisey dicem de neyse kiz kardesim.unv. yurdunda kaliyor onlarada veriyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…