vallahi su durumdan iyidir diye dusunuyorum gecen gun arkadas esinin yemegine cayina şap at dediAyy kız benimde öyle zaten depresifim iyice kötü olmayim da
ya annem demisti de efsane falan saniyodum bebegin kafasina spiral yapismisYa bana bir keresinde Yasmin hapını vermişlerdi 3 ay durmadan kanamam oldu en son kansizliktan gidecektim ki doktorlar sonunda kanamayı durdurabildi..
Bende ikinci cocuktan sonra nasıl korunurum diye düşünüyorum..
Açıkçası spiral beni de biraz ürkütüyor . Korkum onunla hamile kalmaktan çok doğan çocukların orasina burasına saplanmış olarak doğmaları..
Şimdi ilaç ve spiral gittiğine göre geriye bir tek iğne kalıyor sanırım, o acaba kıllanma yaparmi biliyor musunuz?
Alabilirsin tabii eczacıya da sor tatlım. İlk ay korumuyo diyorlar . Şahsen doktor öyle demişti.Çok teşekkür ederim, bana eczaneden alıp kullanmaya başlayabilirsin demişlerdi. Yarın kendim alıp başlasam olur mu ki acaba yoksa tekrar görüşmem gerekir mi
Bunu belirtelim ben bebek isterken adet duzensizdi ve kontrol hapına başlamıştım o ay kaldımİlk ay sadece dikkatli olunması gerekiyor zaten ilk ayım değil yani yaklaşık 6 aydır kullanıyorum
Ya bana bir keresinde Yasmin hapını vermişlerdi 3 ay durmadan kanamam oldu en son kansizliktan gidecektim ki doktorlar sonunda kanamayı durdurabildi..
Bende ikinci cocuktan sonra nasıl korunurum diye düşünüyorum..
Açıkçası spiral beni de biraz ürkütüyor . Korkum onunla hamile kalmaktan çok doğan çocukların orasina burasına saplanmış olarak doğmaları..
Şimdi ilaç ve spiral gittiğine göre geriye bir tek iğne kalıyor sanırım, o acaba kıllanma yaparmi biliyor musunuz?
Benim teyzemin kızıda kadın doğum doktoru, doğum yaptırdığı bayanın bebeğinin saçına yapısık şekilde doğmuş spiral ileya annem demisti de efsane falan saniyodum bebegin kafasina spiral yapismis
al iste ben şap alim yarinBenim teyzemin kızıda kadın doğum doktoru, doğum yaptırdığı bayanın bebeğinin saçına yapısık şekilde doğmuş spiral ile
Tamam çok teşekkür ederim canım sorcam yarin ❤Alabilirsin tabii eczacıya da sor tatlım. İlk ay korumuyo diyorlar . Şahsen doktor öyle demişti.
Tamam çok teşekkür ederim canım sorcam yarin ❤
Ay valla yaal iste ben şap alim yarin
hiç durma güme gitmedenAy valla ya
Qlarista'yı inceliyorum canım ben bi onu sorucam yarın eczaneye
Efsane değil ya gözünde o şekilde doğan gördüm bende ondan sonra korkmaya başladım..ya annem demisti de efsane falan saniyodum bebegin kafasina spiral yapismis
Emzirirken bilmiyorum canım doğrudurTamam canım çok teşekkür ederim, aylık iğne de sanırımm emzirirken olmuyormuş. Hap içime sindi gibi ya
Evet canım işte ilk ay korumuyorBunu belirtelim ben bebek isterken adet duzensizdi ve kontrol hapına başlamıştım o ay kaldım
Geçen takip ettiğim bir doktor paylaştı eline almış doğmuş.. bir yere saplanmamis ama elinde tutuyor yaaaa...Benim teyzemin kızıda kadın doğum doktoru, doğum yaptırdığı bayanın bebeğinin saçına yapısık şekilde doğmuş spiral ile
But şap isteksizlik yapıyor sadece demi?al iste ben şap alim yarin
sadece o kadar biliyorum. insallah oyledirBut şap isteksizlik yapıyor sadece demi?
Bu yüzden erkek yurtlarında şap verildiği söylenirdisadece o kadar biliyorum. insallah oyledir
Bu yüzden erkek yurtlarında şap verildiği söylenirdi
Geçen yıl Ankara'da şap enstitüsünü görünce şok geçirmiştim meğerse o erkeklerle değil hayvanlarla ilgiliymis
Ah bu çok kötü şap tüylenme yapar derlerr...bisey dicem de neyse kiz kardesim.unv. yurdunda kaliyor onlarada veriyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?