- 13 Şubat 2017
- 10
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi sulesahin35
-
anlayamadımYaw he he
anlayamadımHamilesin git kan testi yaptır
bunlar bu gidisle organi uzaktan gorseler hamile kalirlar he biz bosuna cirpiniyozİlk gün bende ped ve eşofman onun üstünde bir şey yokken boşalma yaşadı ama banaa değmedi ancak yatağıma sıçramış olabilir. Bu şekilde spermler ölür fakat biz yinede emin olamadık. Yaklaşık bir hafta sonra bende pantolon ve günlük ped onda bir şey yokken sürtünme gibi bir şey oldu ve ve pantalonum ıslanıp nemlendiğini hissettim gibi . Regli günümden yaklaşık 5 gün sonra gerçekleşti bu olay. Psikolojim çok bozuldu evde çamaşır suyu ve limon ile hamilelik testi yapıyorum. Hamile olma durumu var mı ?Ama hiç bir şekilde üzerime boşalmadı sadece zevk suyu pantolonuna degdi üstünden 10 15 gün kadar geçti hala en ufak bi alt karın ağrısında bile hamileyim diye şüpheleniyorum günlük tuvalete gitmem 5 10 kez falan göğüslerimin ucu degilde yanları ağrıyo ama o kadar ağrıma yok alt karınım agrıyor kasıklarım agrımıyor hiç bide belim ağrıyor hafif bi şişlik gibi bişey var karnımda korkuyorum hamileyim diye hiç kahverengi kan falanda gelmedi psikolojik mi oluyor tüm bunlar acaba reglime 12 gün falan var ve bu karın agrısıda böyle gaz agrısı gibi bişey ne yapmam gerekiyor hamilemiyim ?
Bekarlara cinsel eğitim ve korunma seansı yapılsın lütfen !
yorunlari okudum yine cok eğlendim gece gece
Vallahi aslinda aglanacak halimize guluyoruz..yorunlari okudum yine cok eğlendim gece gece
ahahahh yok kiz ondan degildr.bunlar bize gulmeye calisiyo akli sira ama ben cok egleniyrom vallah :) iyi geliyo terapi gibi :))Belki de bunlara güldüģümüz için hamile kalamıyoruz.
Sırlar dünyası gibi birşey belkide.
niye aglayalim kiz bunlarin yuzunden.deminde yazdim kimbilir ne saniyolar uzaktan gorunce gebelik olcak saniyolae ahh keske bu kadr kolay olsa:) eglence bunlar iste gulun gecin:)))Vallahi aslinda aglanacak halimize guluyoruz..
Yeni fantezi cnm duymadın mıBide şeyi anlamadım ya sevgilin niye ciplakti ?Yada sen neden giyiniktin yapacaksanız adam gibi yapın ne o öyle yarım yamalak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?