- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi sulesahin35
-
Bide şeyi anlamadım ya sevgilin niye ciplakti ?Yada sen neden giyiniktin yapacaksanız adam gibi yapın ne o öyle yarım yamalak
Benim gençliğimde yoktu anam böyle şeylerYeni fantezi cnm duymadın mı
Gııız bu yine iyiii
Geçen bir bağyan vardı ped artı 2 kat ic çamaşırı üzerinde pantolon vardı sordu bize hamilemiyim.
Herifin spermler sanırsın inşaat mühendisi delip geçecek.
Benim gençliğimde yoktu anam böyle şeyler:) gençler çok çılgın çok
Gııız bu yine iyiii
Geçen bir bağyan vardı ped artı 2 kat ic çamaşırı üzerinde pantolon vardı sordu bize hamilemiyim.
Herifin spermler sanırsın inşaat mühendisi delip geçecek.
Öyle deneyin bizim ki üç yıllık çabadan sonra bu yolla oldu kıyafetmiş meğer işin mantıgıAman Allahim bi bizde yok öyle sperm acaba bide öyle giyinik mi denesek ne bilim belki zoru seviyor dur bizimkiler de
Aman Allahim bi bizde yok öyle sperm acaba bide öyle giyinik mi denesek ne bilim belki zoru seviyor dur bizimkiler de
kiz benim is olmaz o zaman ped bana alerji yapiyoBu isin sırrı pantolon ve ped :) tamamdir bizde bide böyle deneyelimbaşka özel tavsiyem varmı topikin sahibesi Bide özel bir mekan
Aynen güya bizi trolluyor keretaValla ne güzel olur hazır mevsim kış ne useniyorum bi bilsenn..
Şu haylazlara özeniyorum işte bakma kafaları zehir gibi de onlarda bizimle eğleniyor işte.
Bu nesilde bu tür soru soracak kimse yok hepsi bilinçli günde 1 tane çıkıyo işte canı sıkılan
Aynen canları sıkılıyo onlardan bi eğlence çıkıyo sanırımValla ne güzel olur hazır mevsim kış ne useniyorum bi bilsenn..
Şu haylazlara özeniyorum işte bakma kafaları zehir gibi de onlarda bizimle eğleniyor işte.
Bu nesilde bu tür soru soracak kimse yok hepsi bilinçli günde 1 tane çıkıyo işte canı sıkılan
birazdan biri buraya gelecek ve derdine dermaaan olacak.hamile bayim sey aman bayaan:)) hemen o etki gidiyo biliyo musuun.senden oncekilerde ayni dertten muzdaripti ama çareDalga geçtigimi falan mı düşünüyorsunuz böyle bir olay yaşandı ve ben etkilendim düzgünce bi yanıt bekledim dalga geçmenizi gerektircek bir durum yok
HahahaBen pantolon giymeye gidiyorum kızlar
Ben pantolon giymeye gidiyorum kızlar
Ozel den ayrıntılı taktik alayım en iyii gençler bizden iyi biliyor bu işiÖyle deneyin bizim ki üç yıllık çabadan sonra bu yolla oldu kıyafetmiş meğer işin mantıgı
Valla bana da alerji yapıyor ama bi gecelik idare edecem hatta bi 5 dk yeterlidir herhalkiz benim is olmaz o zaman ped bana alerji yapiyoayy ölcem ahahah
İki gün banyo yapmasın zaten o spermler pantolondan ancak yol katederler kalsın pantolonu çıkartma cnm hiç dualarımız seninleIyi çalışmalar bacım.
Gece gece banyo yapma hasta olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?