- 14 Eylül 2025
- 551
- 91
- 13
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
Günaydın canım ayın 30 u 1 gibi kan vereyim diyorum ya 2 tane labaquik test yetmezmi yoruldum test yapa yapagünaydın , silik ç,zg, gozukuyor canım ama daha cok erken az daha sabır edersen pazar falan yapsan daha ıyı olur:) guzel haberlere inşallah.
Günaydın canım ayın 30 u 1 gibi kan vereyim diyorum ya 2 tane labaquik test yetmezmi yoruldum test yapa yapa
Hafta sonunuda beklerim sorun değilkan için haftasonunu bekle derim ama yok ben dayanamam dersen 30unda ver çıkar inşallah. ama cok erken testlerın yine de silik var :) inşallah guzel haberlere
ayyy evet görüyorumm :) hemen kan ver benceDpo 13 bugün 30 ekim bat gösteriyor uygulama ilk idrarla yaptım testi 4.5 dk çıktı labaquik erken gebelik testi bu ne düşünüyorsunuz yardım edermisiniz ? Dpo 11 dede yapmıştım çok daha silik bi çizgi vardı biraz daha belirgin hale geldi 14 ekim pik oldu 15 inde silikleşti ovulasyon testinde
Çok düşük gelir diyor herkes ya bat 30 daha 3 gün varayyy evet görüyorumm :) hemen kan ver bence
o zamanı beklemen mantıklı ama var gibi içime öyle doğuyor :) hayırlısı olsun inşallahÇok düşük gelir diyor herkes ya bat 30 daha 3 gün var
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsuno zamanı beklemen mantıklı ama var gibi içime öyle doğuyor :) hayırlısı olsun inşallah
Ay görünüyor canım laboquick güvenilir birkaç gün daha geçsin kan ver benceDpo 13 bugün 30 ekim bat gösteriyor uygulama ilk idrarla yaptım testi 4.5 dk çıktı labaquik erken gebelik testi bu ne düşünüyorsunuz yardım edermisiniz ? Dpo 11 dede yapmıştım çok daha silik bi çizgi vardı biraz daha belirgin hale geldi 14 ekim pik oldu 15 inde silikleşti ovulasyon testinde
Ay görünüyor canım laboquick güvenilir birkaç gün daha geçsin kan ver bence
var vaaarrrr
var vaaarrrrçok sevindimm canımm
amin aminn isteyen herkese sağlıkla nasip etsin rabbim sağlıkla gelir inşallah :))Allah razı olsun darısı sana canımmmm
Amin amin canımamin aminn isteyen herkese sağlıkla nasip etsin rabbim sağlıkla gelir inşallah :))
Ben bu markaya çok güveniyorum ve kullanıyorum. Yalancı çıkartacağını sanmıyorum bence varDpo 13 bugün 30 ekim bat gösteriyor uygulama ilk idrarla yaptım testi 4.5 dk çıktı labaquik erken gebelik testi bu ne düşünüyorsunuz yardım edermisiniz ? Dpo 11 dede yapmıştım çok daha silik bi çizgi vardı biraz daha belirgin hale geldi 14 ekim pik oldu 15 inde silikleşti ovulasyon testinde
Ayyyy var var hayırlı olsun canım inşallah Darısı başımıza
Canım verdim kan 48 çıktıYaaaa canim.tebrik ederim var vallahi:) hemen kan verrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?