Hamilemiyim kızlar!

PIRILTI1471

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
583
241
18
32
merhabalar kızlar öncelikle...Umarım kısa sürede yanıt alabilirim sizden.
Ben 24.11.2015 de evde idrarla gebelik testi yaptım ikinci çizgi hafif silikde olsa cıktı...Sonra hemen hastaneye gidip (tok karınaydım) kan testi verdim. Değer:43.74 çıkmış...
bugün aç gittim 26.11.2015 değerim: 123.2
son regl tarıhımin ilk günü: 09.10.2015 di ( düzenli değil arada dengesi şaşar :) )

bu değerlere göre gebelik varmıdır sizce?

UMarım hayal gibi geliyor hala :) kese ne zaman görünürki ozamn ne zaman gitsem doktora cok sabırsızım

Son adet tarihinden hesapliyacaklar o yuzden 8 haftayi bekle tabiki ters giden birsey olmazsa hem keseyi hemde kakp atisini duyarsin bu donemde karninda agri olabilir merak etme rahum buyumeye basliyor sikidrar ☺sskin agir is yapma dinlen

Son adet tarihinden hesapliyacaklar o yuzden 8 haftayi bekle tabiki ters giden birsey olmazsa hem keseyi hemde kakp atisini duyarsin bu donemde karninda agri olabilir merak etme rahum buyumeye basliyor sikidrar ☺sskin agir is yapma dinlen
evet gerçekten adet sancısı gbı sancı cekıorum bı haftadır canım sırtım fılan ağrıyor..... aa iş yaparmıyım aman aman :) 09.10.2015 en son adet tarıhımın ılk gunuydu gerçi ozaman bıle 7 gun gecikmişti doktora gttıgımde 7 gun geçmesıne ragmen değer sıfırdı.... bu ay umutluyum ve heyecanlıyım ınşallah :) haftaya gideyim hemen doktora diyordum gitmim ozamn ama duramamda şimdi

Hayirli olsun öncelikle sanirim istediginiz bi gebelik.. deger guzel artmis ac tok farketmez beta hcgde zaten.. haftaya gidersen keseyi gorursun ama doktorun varsa ara belki progestan vs baslatabilir dusukse .. Bu ay tedavimi gordunuz

Hayirli olsun öncelikle sanirim istediginiz bi gebelik.. deger guzel artmis ac tok farketmez beta hcgde zaten.. haftaya gidersen keseyi gorursun ama doktorun varsa ara belki progestan vs baslatabilir dusukse .. Bu ay tedavimi gordunuz
evet cok cok ıstedıgım bır gebelıktı... hayır canım ne doktor var ne tedavı tamamen tesdufen oldu... ben bır sene yasmın doğum kontrol ılacı kullandım bıraktım hanı olmaz hap zarar verdı fılan dıodum kendı kendıme doktorada gttım bı sorun yok dıyordu ıkıncı ayımda adet 18 gun gecıkınce bu hcg değerlerini aldım umarım gebeyımdır :) çok heyecanlıyım

Gec döllenme olabilir o zaman ..18 gun geciktiyse deger yuksek cikmasi gerekirdi.. Bence git doktora merakinda gider hersey yolundami onuda ogrenirsin..

Gec döllenme olabilir o zaman ..18 gun geciktiyse deger yuksek cikmasi gerekirdi.. Bence git doktora merakinda gider hersey yolundami onuda ogrenirsin..
umarım haftaya gideceğim ilçedeyım il'e gitmek az sıkıntılı burdakı devlet hastanesıde kadın doğum yok sıfır bılgı bı hafta zar zor sabır edecem ınş :)

tabiki var

Var tabiki canim hayirli olsun darisi ben ve benim gibi bekleyenlerin basina ins

arkadaşlar mide bulantınız kaçıncı haftada başladı benim 7 haftam bitiyor bulantım yok!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…