Hamilemiyim ? Lütfen bakarmısınız

Hadi az kalmış 4 gün kala yapmaya başla test. Zaten varsa çok silikte olsa belli oluyor. Ben testlerim koyulaşmaya başladıkça çok mutlu oluyorum. İnşallah seninde pozitif olur
Bizim buradaki eczanelerde sadece artimed var onlarda hep yalanci pozitif verdi oyuzden boşa hevesleniyorum sonra

Bizim buradaki eczanelerde sadece artimed var onlarda hep yalanci pozitif verdi oyuzden boşa hevesleniyorum sonra
İnternetten toplu al canım. Bende laboquick testlerden aldım 20 tanesi indirime geliyordu. Önceki deneyimlerinden dolayı işimi garantiye aldım ve inana laboquick erken gebeliklerden bile daha hassas bi test.

İnternetten toplu al canım. Bende laboquick testlerden aldım 20 tanesi indirime geliyordu. Önceki deneyimlerinden dolayı işimi garantiye aldım ve inana laboquick erken gebeliklerden bile daha hassas bi test.
Dünden beri laboquick ovulasyon deniyorum hep pozitif cikiyo ikiside koyu şekilde öyle oluncaya bi heyecan yapıp umutlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…