- 8 Şubat 2021
- 41
- 12
- 8
- 30
- Konu Sahibi pekdem1r44
-
Hamilesiniz inşallah güzel artar deger ,belirti hiç yaşadınızmı akıntı kasıkta batma yada başka bişeKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
hamilesinizKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
Bence bi tane daha da yap yine cikarsa gebelik vardir canim bildigin pozitif cikmis ama gidip kan testi de ver benceKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
Bekleyin ,erken gebelik haftasındasınız büyük bir ihtimalleKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
Benzer durumu yaşamıştm…hamilelik hormonu baktırırsanız kandan net çıkarKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
Hayırlı olsun bu aradaKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
Geçen hafta yaptırdım 1 çıktı kandaGebelik Var ama Çok yeni önemli olan değerinizin güzel artması inşallah güzel sonuç alırsınız
Sonuç neydiBenzer durumu yaşamıştm…hamilelik hormonu baktırırsanız kandan net çıkar
Birazdan kan vermeye gidicem inşallah test yanıltmazHayırlı olsun bu arada
Yanıltmaz umarım,Birazdan kan vermeye gidicem inşallah test yanıltmaz
Canım 13 sene olmuş inanın ki hatırlatmakta zorluk çekiyorumSonuç neydi
Hamilesiniz inşallah güzel artar deger ,belirti hiç yaşadınızmı akıntı kasıkta batma
Akıntı var , ve şişkinlik hissiHamilesiniz inşallah güzel artar deger ,belirti hiç yaşadınızmı akıntı kasıkta batma yada başka bişe
Regl olacakmışsınız gibi hissedersinizAkıntı var , ve şişkinlik hissi
Hayirli olsun canim, benim ilk testimde boyleydi. İnsaAllah saglikla ilerler gebeligimizKızlar Prolaktin tedavisi görüyorum gebelil için doktor onay verdi , reglime 5 gün var test yaptım silik bi çizgi görüyorum, acaba hormon ilacı kullanıyorum diye mi 2. Çizgi var yoksa gebe miyim. Yaptığım kaset tipi test aslında regli gecikmesinden sonra kullanılan test sonuç doğru mudur ? Ona göre kan vermeye gidecepimEki Görüntüle 2864747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?