• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim lutfen icim icimi yiyicek

Guclukal34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
21
3
36
27
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylik evliyim evliligimin ilk gununden beri hamilelik planliyorum ben gecen ay 17.04.2021 de adet oldum adetim bitti sonra 01.05.2021 yani 1 hafta sonra tekrar adet gordum 6 gun felan surdu ama normade ben 27 yada 28 gunde bir adet olurum ama bu ay icimde his var hamileyim die lutfen bana yardim edin kasiklarim belim ve topuklarim cok agiriyo benim gibi yasayip hamile kalan varmii ne yapmaliyim

Son düzenleme:
Bebek için bu kadar erken karar verdiyseniz demek ki acayip çok istiyorsunuz inşallah doğru zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz..

Adet tarihlerinizde bir karışıklık oldu sanırım ilk adet olduğum dediğiniz tarih zaten bu ay.. Diğer verdiğiniz tarih önümüzdeki ay.. Ama sanıyorum bu ay adet oldunuz.. Eğer öyleyse hem adet görüp hem hamile olma şansınız yok maalesef.. Bu şekilde adet olup hamile kalan yüzde bir gibi çok nadir..

Acele etmeyin hemen olacak diye bir kaide yok ama inşallah Allah gönlünüze göre verir ☺️

Merhaba arkadaşlar ben 7 aylik evliyim evliligimin ilk gununden beri hamilelik planliyorum ben gecen ay 17.05.2021 de adet oldum adetim bitti sonra 01.06.2021 yani 1 hafta sonra tekrar adet gordum 6 gun felan surdu ama normade ben 27 yada 28 gunde bir adet olurum ama bu ay icimde his var hamileyim die lutfen bana yardim edin kasiklarim belim ve topuklarim cok agiriyo benim gibi yasayip hamile kalan varmii ne yapmaliyim
Merhaba tarihleri yanlış yazmışsın ayrıca bu şekilde kimse bilemez kan testi ver

Bebek için bu kadar erken karar verdiyseniz demek ki acayip çok istiyorsunuz inşallah doğru zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz..

Adet tarihlerinizde bir karışıklık oldu sanırım ilk adet olduğum dediğiniz tarih zaten bu ay.. Diğer verdiğiniz tarih önümüzdeki ay.. Ama sanıyorum bu ay adet oldunuz.. Eğer öyleyse hem adet görüp hem hamile olma şansınız yok maalesef.. Bu şekilde adet olup hamile kalan yüzde bir gibi çok nadir..

Acele etmeyin hemen olacak diye bir kaide yok ama inşallah Allah gönlünüze göre verir ☺️
Tarihleri yanliş yazmisim simdi duzeltim tekrar bakarmisiniz

Tarihleri yanliş yazmisim simdi duzeltim tekrar bakarmisiniz
Canım baktım.. Ama yine bir hafta sonra adet olmamışsın yaklaşık 2 hafta sonra tekrar adet olmuşsun.. Ve 6 gün olmuşsun.. Senin bahsettiğin şey baya baya adet gibi duruyor.

Üstüne görme dedikleri şey aslında yerleşme kanaması dedikleri implantasyon kanaması.. Yani ben öyle biliyorum.. İkisini kaybettiğim 3 hamilelik yaşadım üçünde de bu kanamayı gördüm fakat 6 gün sürmüyor.. En fazla 3 gün sürüyor ve de adet kanaması gibi olmuyor belki herkeste farklıdır bilemem ama ben hep adetime yaklaşık 5 6 gün kala bu kanamayı yaşamıştım

Canım baktım.. Ama yine bir hafta sonra adet olmamışsın yaklaşık 2 hafta sonra tekrar adet olmuşsun.. Ve 6 gün olmuşsun.. Senin bahsettiğin şey baya baya adet gibi duruyor.

Üstüne görme dedikleri şey aslında yerleşme kanaması dedikleri implantasyon kanaması.. Yani ben öyle biliyorum.. İkisini kaybettiğim 3 hamilelik yaşadım üçünde de bu kanamayı gördüm fakat 6 gün sürmüyor.. En fazla 3 gün sürüyor ve de adet kanaması gibi olmuyor belki herkeste farklıdır bilemem ama ben hep adetime yaklaşık 5 6 gün kala bu kanamayı yaşamıştım
Anliyorum sizi adetimin birinci gunu nisan 17 ve nisan 22 sinde bitti sonra ki adetim 15 mayis olacagina 1 mayis oldu

Anliyorum sizi adetimin birinci gunu nisan 17 ve nisan 22 sinde bitti sonra ki adetim 15 mayis olacagina 1 mayis oldu
Anladım canım.. Hayırlısı olsun diyelim o zaman ☺️ yarın hastaneye gidip bi kan verebilirsin.. O zaman kafandaki soru işaretleri de gitmiş olur..?

Ustune gorme diyolar dusuk yapiyo olabirsin diyolar tarihleri duzeltim
Biz sana ne desek doğru olur? Üstüne görüyorsun desek umut veririz düşük desek belki durduk yere üzeriz en iyisini kan vermen bu şekilde sana kimse yardımcı olamaz inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olur

Biz sana ne desek doğru olur? Üstüne görüyorsun desek umut veririz düşük desek belki durduk yere üzeriz en iyisini kan vermen bu şekilde sana kimse yardımcı olamaz inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar olur
Tsk ederim canim eğer 1 mayistakini adet sayrsam benim adetime suan 6 yada 7 gun var kan testi cikarmi

Allah gönlüne göre versin
Ama şu durumda adet düzensizliğin var gibi duruyor
Üstüne adet olma denilen şey normal günün geldiğinde oluyor,o da çoooook nadir
Yeni evliyim diyorsun,ilk cinsellik yaşamaya başladığın zamanlarda adet düzensizliği olabiliyor. Yada bir rahatsızlığın vardır....bence hemen bir jinekoloğa gidip durumu anlatmalısın.
Hem öyle jinekoloğa gidip muayene olmadan kan tahlillerin yapılmadan hemen gebelik istemen çok yanlış. Belki demirin düşük yada kansızlığın var yada vücudunda enfeksiyon var yada yada......

Üstüne görme denilen şey yerleşme kanaması
O da kanama şeklinde drğil de leke şeklinde oluyor
Bazen hamileyken de oluyor
Ama hep lekelenme şeklinde
Öyle uzun günlerce sürmüyor
Böyle reglin ilk başlangıcındaki lekelenme gibi düşünün yani
Regl geçtikten kaç zaman sonra kese oluşuyor zaten
Düşük regl zamanına olabilir mi bilmiyorum

Umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız
Şu an için regl düzensizlğiniz için doktora görünün isterseniz

Ben doktora gittim doktor dedki yumurtaliklarin saglikli guzel kist yok dedi bir sikintin yok dedi 1 ayda iki defa adet olman o ayda sikinti stres olmustur ondan olabilir dedi ilk defa boyle bsy yasadiysa. Gecer dedi

Merhaba arkadaşlar ben 7 aylik evliyim evliligimin ilk gununden beri hamilelik planliyorum ben gecen ay 17.04.2021 de adet oldum adetim bitti sonra 01.05.2021 yani 1 hafta sonra tekrar adet gordum 6 gun felan surdu ama normade ben 27 yada 28 gunde bir adet olurum ama bu ay icimde his var hamileyim die lutfen bana yardim edin kasiklarim belim ve topuklarim cok agiriyo benim gibi yasayip hamile kalan varmii ne yapmaliyim
Son adet tarihiniz 1 mayis ise dongunuze göre bu ayin 28 inde adet olmanız gerekiyor ..henüz vakit var şimdiden belirti vermez adet tarihinize bir iki gün kala erken gebelik testi yapın yada en garanti adet in gecikmesini bekleyin

Evet haklisiniz daha 1 hafta var adetime ama kasik agrim cok var egilemiyorum ani harekt edince agriyo oturup kalkinca agiriyo yarin hastaneye gitmeyi dusunuyorum belki bilmedigim baska birseydir

Arkadaslar gebelik testi yapim dedim erken yaptim ama sonuca bakarmisiniz sizcee varmi benmi yanlis goruyorum

Eklentiler

• IMG20210520130408.webp
    IMG20210520130408.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 34
Evlendikten sonra aynı şey benim de başıma geldi alışma süreci olduğunu söyledi doktorum ama ben o zamanlar gebelik istemiyordum böyle bir şeye de yormadım, doktora gittim düzenleyici verdi 1 ay içinde yine eski halime döndüm tavsiyem muayne olmanız yönünde, ayrıca bu süreçte kan değerlerim çok düşmüş sık adet olduğum için gelmeseydin yolda birisi vursa yıkılabilirdin dedi geciktirmeyin.

Back
X