Hamilemiyim Lutfen yardım edin

Telador28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
18
2
1
33
Hanımlar merhaba,

Yaklaşık 20 gün önce bir iliskim oldu esimle aradan 16 gün gectikten sonra kan testine girdim 2,0 cikti deger ve bende adet duzensizligi var 1 ay bile adet olamiyorum esimde soruyor kesin hamile olup olmadigimi nasil acaba kan testini erken mi yaptirdım ? 3 hafta sonra tekrar kan testine gitsem daha net olur mu ? Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Erken yapmışsın 5 gün geçmesi gerek adetin zaten döllenme 9 10 gün sürüyor canim

Selamlar. Adet döngünüz düzensiz olduğu için yumurtlamanızı takip etmeniz çok zor. 2 değeri de bizim için gebelikte negatif bir değer. 3 hafta sonra gittiğinizde net sonucu alırsınız. Umarım gönlünüzce olur :)

MERHABA BEN 10 şubatta asilama oldum 21 mm yumurtamı catlattilar ama doktor 14.5 mm bir yumurta daha var dedi o ne olucak kendi catlicak

Adet duzensızlıgı kistten de olabılır jınekolojık muayane oldunmu hıc? Avulasyon testı satılıyor eczanelerde

3haftaya bile gerek yok 10gün sonra vereceğin testte küçük küçük değerlerin olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…