hamilemiyim lütfen yardım edinnn

adigenise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
6
0
36
Düzce
merhabalar ben aranıza yeni katıldım genç bir anne adayıyım ilk olacak allah nasip ederse benim sorun şu:yıllardır düzenli adet görüyorum ilk defa bu ay adet görmedim nisanın 18 ve mayıs 22 sinde eşimle birlikte olduk şuan adetim 3 gün geçti bu aydan mı hamile kalmışımdır diger aydanmı anlayamadım bugün test yapım negatifti ne yapmalıyım ya çok heyecanlıyım....

merhabalar ben aranıza yeni katıldım genç bir anne adayıyım ilk olacak allah nasip ederse benim sorun şu:yıllardır düzenli adet görüyorum ilk defa bu ay adet görmedim nisanın 18 ve mayıs 22 sinde eşimle birlikte olduk şuan adetim 3 gün geçti bu aydan mı hamile kalmışımdır diger aydanmı anlayamadım bugün test yapım negatifti ne yapmalıyım ya çok heyecanlıyım....

kan testi yaptır canım eğer bhcg değerin 5 in üstünde ise hamilsin dr bebek görünce ultrasondan tahmini olarak hangi ayda hamile kaldığının söyler

adet tarihinin 1.gününden itibaren sayarsan 14.ve 17.günler arası hamile kalma şansının yüksek olduğu günlerdir.sen büyük ihtimalle nisanda hamile kalmışsındır.son adet tarihin ne?bide gebelik hesaplama yaz googleye son adet tarihin yaz ne kadarlık hamile olduğu yazar.

canım nisanın 25 şi sabah kahverengi akıntı geldi 26sında ise normal adet olur gibi ama rengi baya koyu olarak 2 gün kanamam oldu ve kesildi 1 hafta sonra bu kahverengi az miktarda akıntı bi kaçgün daha sürdü bu nisan ayında ise hala adet görmedim ama 2 gün önce pembemsi bi kaç damla geldi okadar bugün idrar testi yaptım negatifti ben bebegimi çok istedigim içinmi psikolojik böyle hissediyorum yoksa bunlar gebelik belirtisimidir cvplarınızı bekliyorum teşekkürler

Canım bazen üstüne adet görme dedikleri senin 2 kahverengi kanama şeklinde olabiliyor.Ama miyom falan varsa onlarda bazen kanama yapabiliyor.Bi kadındoğumcuya git durumunu anlat.Onlar kan testide yaparlar.Herhangi sorun çıkmasın.Sende kesin emin olursun.

merhaba aradslar ben yeni katildim araniza ama uzun zamandir ouyorum yaziylari.
benim bir sorunum var ben adetim 11gün gecikti normalde hep düzenli gelirdi. esimle uzun zamandir bebek istiyoruz amaorunmadigima ragmen olmuyor. günüm gectikten 3, 6gün ve dün idrar testi yaptim ama testler negatif doktora gittim rahim azgi kabarmis ama icinde kese felan yok garip ama yan tarafda bir ararti var saniyorum kese olsun belide adetin gelicektir odur dedi. ama benim feci akintim var beyaz renkte regl oldumsaniyorum wc ye kosuyorum yok sadece akinti aradada regl olucak gibi bel ve karin agrilarim oluyor ve sol kasigima bir agirlik ve sancilar oluyor alt karin bölgemde fena sis. pek belirtiler yok sadece genelde aksamlari co üsüyorum ben sicagi hic sevmeyen biriyim normalde. bebek cok isitiyorum ama doktorun dedikleri beni düsündürüyor. bana bir fkir verin nolur yardim edin gec dölenme mi aceba kese o yüzdenmi görünmüyor ve testlerim hep neagtif cikmasi normal midiir. ya kafayi yiycem simdiden tskler.

merhaba aradslar ben yeni katildim araniza ama uzun zamandir ouyorum yaziylari.
benim bir sorunum var ben adetim 11gün gecikti normalde hep düzenli gelirdi. esimle uzun zamandir bebek istiyoruz amaorunmadigima ragmen olmuyor. günüm gectikten 3, 6gün ve dün idrar testi yaptim ama testler negatif doktora gittim rahim azgi kabarmis ama icinde kese felan yok garip ama yan tarafda bir ararti var saniyorum kese olsun belide adetin gelicektir odur dedi. ama benim feci akintim var beyaz renkte regl oldumsaniyorum wc ye kosuyorum yok sadece akinti aradada regl olucak gibi bel ve karin agrilarim oluyor ve sol kasigima bir agirlik ve sancilar oluyor alt karin bölgemde fena sis. pek belirtiler yok sadece genelde aksamlari co üsüyorum ben sicagi hic sevmeyen biriyim normalde. bebek cok isitiyorum ama doktorun dedikleri beni düsündürüyor. bana bir fkir verin nolur yardim edin gec dölenme mi aceba kese o yüzdenmi görünmüyor ve testlerim hep neagtif cikmasi normal midiir. ya kafayi yiycem simdiden tskler.

en güzeli kan testi yaptırman bence enim gebelikte kanda çıktı idrarda çıkmamıştı belki sendede aynısı olur

kan testi yaptırın bence ama eğer hamileyseniz son adet tarihinizden hesaplıyosunuz.

kan testi yaptır canım....arkadaşımda senin durumundaydı...test negatif çıkınca yok diyip vazgeçmişti .adetinden 10 gün sonra benim ısrarımla bir test daha yaptı pozitif inanmadı 3 test daha yaptı yine pozitif sonra dr a gittik ...
senin durumunda ona çok benziyo inşallah istiyosan hamilesindir hayırlısı ..

tsk ederim arkadaslar fikirleriniz icin ama ben bügün adet oldum ve tabiki yikildim cok üzüldüm ya ilk defa bu kadar geciti ve 12 gün geldi cok umutlanmistik. allah isteyenherkezse versin rabbim. iyi günler.

kızlar her ay düzenli adet oluyordum bu ay ilk defa 11 gün geçti üzerinden ve adet oldum ya üstüne görmemidir yoksa anlayamadım birde karın alt bölgemde ve yumurlaklarımda çok farklı oynama tabiri caizse pıt pıt atmalar var ben dışardan elimi koydugumda hissedebiliyorum tecrübeli aradaşlardan yardım istiyorum bide bende panik atak var çok heyecan yapıyorum rabbim isteyen herkeze evlatlarımızı saglıklı olarak kucagımıza almayı nasip etsin inş

güzelim bazen olur böyle şeyler ama kasıklarında hissettiğin şey bebek olamaz o olsa bile bi elma çekirdeği kadardır senin onu hissetmen mümkün değil sen adetin bitince ilk iş bi test yapta için rahat olsun ama bulantı vebenzeri şeyler yoksa hamile değilsindir Allah gönlüne göre versin inşallah

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim ve bebek çok istiyorum artık kendimizce korunmamıdan sonra yumurtlama günlerinde ilk defa bu ay korunmasız cinsel ilşki yaşadık.şimdi adetime 2 gün var heyecanla bekliyorum bende mide yanmaları, sabahları bulantı (açlıktan mı bilmiyorum) göğüslerimin alt taraflarında dokununca ağrı,kasıklarımda ağrı var.ve normalde çok hareketli biriyim ama bu aralar durgunum piknikte bile bugün cansızdım baya. adet belirtileri mi hamilelik mi bilmiyorum sizce test yapsam çıkar mı,çok korkuyorum ve sabırsızım sizce durum nedir :((

ya arkadaslar benimde adetim geceli iki gün oldu. ama bes gündür siddetli bi adet ağrısı cekiyorum ve sol kasığımda çok ağrıyo. ama adet olamıyorum sadece kahverengi bir akıntı var. adetime üç gün kala test yaptım ama negatifti.simdi tekrar ne zaman yapmalıyım.sabırsızlık yapmakda istemiyorum cünkü sonunda çok üzülüyorum:(

kahverengi akıntın varsa ya adet geliordur ya da hamilelik varsa da bir sorun olabilir demektir,bence kanda kesinleştirip hemen doktora görünmelisi,hamilelik varsa progestana başlanmalı önemli bür durum,inş hayırlı haberler alırsın

Back
X