Hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Esraemrectk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
14
0
1
27
Meraba kızlar ocak ve şubat ayın 14 adet oldum ocak 6 gün sürdü şubat 4 gün sürdü bitti . Eşimle 2 martan sonra ilişki başladı ve 11 mart sabahı sag kasıgım agrıdı ve adet oldum xannettm ama 4 gün sürdü kan gibide dgil kahverengidegil anlamadım gitti . Yani böyle koyu kırmızı degil . Ve bugun tekrar sag kasıgım agrımaya başladı üstelik bi uyku var üzerimde yorgunluk halsizlik var. Hamile olablirmiyim ?

Canım 4gün adet görmüşsün. Sanmıyorum gebe olduğunu...

Ama adet givi degldi hiç koyu kırmızı gelmedi . Üstelik sag tarafımda kasık agrısı var ve gögüslerimde şişlik var

Ama adet givi degldi hiç koyu kırmızı gelmedi . Üstelik sag tarafımda kasık agrısı var ve gögüslerimde şişlik var
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin canım ondan olmuş olabilir.. Ya da leke şeklinde miydi yoksa kanama gibi mi

Üstüne görme gibi olabilir mi bilmiyorum ama genelde üstüne gördüğün zaman öyle kahverengi gibi gelir derler. Yerleşme kanaması derdim ama 4 gün sürmez o bende sadece az birşey gelmişti tam yerleşme günü devam etmedi.

Benim de yerleşme acık pembe idi ve sadece pecete ye geldi.
Kahverengi kanama da yaşadığım oldu ama hamile değildim bilmiyorum konu sahibi kan testi verirse soru işaretleri kalmayacaktır

Benim de yerleşme acık pembe idi ve sadece pecete ye geldi.
Kahverengi kanama da yaşadığım oldu ama hamile değildim bilmiyorum konu sahibi kan testi verirse soru işaretleri kalmayacaktır
Benimde ilk 2 hamileliğim de hiç Olmamışti, üçüncü de çok az kahverengimsi oldu.

Yani o kadar uzun sürmesi adetmidir diyorsnuz bebek çok istiyorz ama sag tarafımdada bir sancı var ve adet olsa bu agrı sürmez diye dşünüyorum?

Yani o kadar uzun sürmesi adetmidir diyorsnuz bebek çok istiyorz ama sag tarafımdada bir sancı var ve adet olsa bu agrı sürmez diye dşünüyorum?
Canım yarın acile git gebelik testi yaptır iki saate sonuç çıkıyor.. Belli olmaz şimdi böyle :/

Kimyasal gebelikden kastınız nedir ?
Canım sahte hamilelik gibi bişey kese bebek olmuyo değer yükselmiyor.. Düşüyo kendi kendine adetle, adet kanıyla akıyo gidiyor.. O zaman kahverengi olabiiliyo

Küçükse idrar testinde çıkmaz canım bide negatif mi pozitif mi onu düşünme 2yıl çocuğu olmamış biri olarak o testlere çok kafa yordum. Şüphen varsa kan ver 10 üzeri Bi değer çıkarsa pozitiftir

Kızlar geldm hastaneye kanda çıkmadı negatif dedi ama alttan ultrasonda küçücük bi kese var dedi . Oda negatıf cıktı kanda dedı anlamadm ama sag tarafım hala agrıyo

Meraba kızlar hastaneye gittm acile kadın doguma lakın alttan ultrason yaptılar kese var küçücük minicik dedi şüpheli gebelik diye kan testi yaptı ve kan testi çıkmadı sag tarafımda hala bi agrı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…