İlk hamileliğimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum şuan.
Garip olan hamilelikten şüphelenirken adetim bir gün gecikmişti, ertesi günde olmazsam kan veririm derken adet oldum. Normalde 5 güne kadar sürer adetim. 2 gün sürdü ve bitti. İlk hamileliğimde yaşadığım belirtileri hala yaşıyorum. Mide yanması. Göğüslerde sızlama. Sürekli uyku hali. Test yaptırmadım. Adet olunca ama sizce bu nedir ya. Bu durumu yaşayan varmı??
Garip olan hamilelikten şüphelenirken adetim bir gün gecikmişti, ertesi günde olmazsam kan veririm derken adet oldum. Normalde 5 güne kadar sürer adetim. 2 gün sürdü ve bitti. İlk hamileliğimde yaşadığım belirtileri hala yaşıyorum. Mide yanması. Göğüslerde sızlama. Sürekli uyku hali. Test yaptırmadım. Adet olunca ama sizce bu nedir ya. Bu durumu yaşayan varmı??
Canım bende de sürekli uyku hali ve göğüs hassasiyeti var ek olarak çarpıntı da var beni mahvediyo adetime 1 hafta var çarpıntı gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Uzun zaman olmuş yeni katıldım ben benimde adetim 2 gun surdu ve sol kasgimda sol boşluğumda agri var midem eksiyo arada yaniyo sizin sonuc ne çıkmıştı