Hamilemiyim sizce

parl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
109
39
18
29
Hamile miyim ne olur oruç tutuyorum cevaplar mısınız acil

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 88
Ilk dakika da ciktiysa bu ikinci cizgi gozunuz aydin diyebiliriz sanki.adetinize kaç gun var
Adet olmam lazım fakat kürtajdan aonra geçen ay 33 günde oldum ama normalde 26 günde oluyoeum şuan 29 . Günündeyim şuanda kürtajımdan sonra ki 2. Adetim

Pozitif testiniz, tebrikler

Eğer kötü değilseniz orucunuzu tamamlayın zaten bir şey kalmadı akşama, yarından itibaren tutmazsınız.

Kan testi verip folik asit başlamalısınız

Kan testi verin kesin sonuç için. bazen testlerde çıkıyor amam kanda çıkmıyor
Teste göre hamilesiniz

Eğer kötü değilseniz orucunuzu tamamlayın zaten bir şey kalmadı akşama, yarından itibaren tutmazsınız.

Teşekkür ederim allah razı olsun

Adet olmam lazım fakat kürtajdan aonra geçen ay 33 günde oldum ama normalde 26 günde oluyoeum şuan 29 . Günündeyim şuanda kürtajımdan sonra ki 2. Adetim
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah ama kesin sonuc icin kan testi yaptirin bir an once

Merhaba bugğn kan verdim ve 2200 çıktı sizce çok mu yğksek mol bebek mi korkuyorum

Merhaba bugğn kan verdim ve 2200 çıktı sizce çok mu yğksek mol bebek mi korkuyorum
Neden bu kadar gerginsiniz? İstenmeyen gebelik mi? ß-hcg düşük olursa korkar genelde anne adayları, istenen hep düzenli yükselmesidir.

Mol gebelik bambaşka bir olay aklınıza getirmeyin normal büyüyor işte çocuk

Neye göre iyi acaba kusura bakamayın korkuyorum mol bebek dış gebelik vs diye yarım dr gidicem ama
Bu kadar gerginlikle sizi ve eşinizi çok zor bir gebelik bekliyor. Çocuk doğunca da böyle karamsar ve kasvetli olursanız işiniz var

Kötü tecrübelerinizi düşünüp düşünüp pozitif etki alanınızı negatife çevirmeyin...Eskiler kötü düşünüp kötüyü çağırma der hatta...

Yüz kere düşsekte bu hayatta her kalktığımızda bu defa düşmeyeceğim demeliyiz...

Bir çocuk yürümeyi öğrenene kadar sayamayacağımız kere belki de düşmüştür ve sonunda artık koşuyordur...

Sizde hep güzel düşünün,güzel şeyler gelsin..

Hamileliğiniz hayırlı olsun... :KK200: :KK54:

Kötü tecrübelerinizi düşünüp düşünüp pozitif etki alanınızı negatife çevirmeyin...Eskiler kötü düşünüp kötüyü çağırma der hatta...

Yüz kere düşsekte bu hayatta her kalktığımızda bu defa düşmeyeceğim demeliyiz...

Bir çocuk yürümeyi öğrenene kadar sayamayacağımız kere belki de düşmüştür ve sonunda artık koşuyordur...

Sizde hep güzel düşünün,güzel şeyler gelsin..

Hamileliğiniz hayırlı olsun... :KK200: :KK54:
Çok teşekkür ederim ne kadar güzel yazmışsınız elimde değil karamsar bir yapım var ama korkuyorum sağolun tekrar

Back
X