- 4 Eylül 2022
- 8
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Aysekcktpl
-
Hamilelik var gibi gözüküyor 2. Cizgi ne kadar surede belirdiKizlar sizce hamilemiyim. 3 gun gecikti
Koyu cizgi cikti ardindan bu çizgiyi gördüm. Cok beklemedim yani hemen resim aldmHamilelik var gibi gözüküyor 2. Cizgi ne kadar surede belirdi
Kan testi verin inşallah olumlu sonuçlar alırsınızKoyu cizgi cikti ardindan bu çizgiyi gördüm. Cok beklemedim yani hemen resim aldm
Test yapsana bence yoktur ama için rahat etsinKasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????
Burası başkasının konusu, başkasının konusunu sabote etmeyin. ACİL doktora gidin madem 7 hafta bekleyene kadarKasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????
Hay maşallah. Ferhans görmesin.Kasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????
Ben yeni üye oldum konu açamıyorum acabilsem yazardım kusura bakmayın sabote etmek değil niyetimBurası başkasının konusu, başkasının konusunu sabote etmeyin. ACİL doktora gidin madem 7 hafta bekleyene kadar
Psikolojik yaşıyorsun. İlaç etkisi ile olamıyorsundurYani yaptım ama negatif çıktı ama neredeyse 2 aydır adet olmadım mude bulantım ve kokuya hassasiyet duyuyorum
İnşallah fikriniz için teşekkür ederim ilk defa kullandım tedirginlik yaşadım bu yüzdenPsikolojik yaşıyorsun. İlaç etkisi ile olamıyorsundur
Ben kullandığımda reglim 20 gün kadar gecikmişti sonrasında çokta ağrılı ve bol kanamalı halde geri geliyor merak etme. Kekik kaynatıp süzüp çayını iç günde 1 defa tok karnına. Regli söküyorİnşallah fikriniz için teşekkür ederim ilk defa kullandım tedirginlik yaşadım bu yüzden
Çok teşekkür ederim sağolun:) kusura bakmayın ben yeni üye oldum konu nerden açılıyor bilmedigimden buraya yazdım hakkınızı helal edinBen kullandığımda reglim 20 gün kadar gecikmişti sonrasında çokta ağrılı ve bol kanamalı halde geri geliyor merak etme. Kekik kaynatıp süzüp çayını iç günde 1 defa tok karnına. Regli söküyor
Benımde adetim 3 gun gecıkınce bundan daha silikti ıkı uc kere daha test yapmstm hepsı silik cıkmstı istersen bi tane daha test yap emın olmak için canım ama adetin gecikmesi olunca hamılelık var gibiKizlar sizce hamilemiyim. 3 gun gecikti
Hamilemisin yani sendeBenımde adetim 3 gun gecıkınce bundan daha silikti ıkı uc kere daha test yapmstm hepsı silik cıkmstı istersen bi tane daha test yap emın olmak için canım ama adetin gecikmesi olunca hamılelık var gibi
Hamilrmisin yaniBenımde adetim 3 gun gecıkınce bundan daha silikti ıkı uc kere daha test yapmstm hepsı silik cıkmstı istersen bi tane daha test yap emın olmak için canım ama adetin gecikmesi olunca hamılelık var gibi
Evet hamileyimHamilemisin yani sende
Insallah bnde hamileyimdir. Birinci gebeligim kurtajla sonuclandi. Bu ikinciEvet hamileyim
İnşallah hayrlısı olsun hakkınızdaInsallah bnde hamileyimdir. Birinci gebeligim kurtajla sonuclandi. Bu ikinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?