Hamilemiyim sizce?

Kasımın 6'nda eşimle 4 kere ilişkiye girdik ilişkiden 8 saat sonra ertes72 hapını kullandım ama 7 haftadır regl olmuyorum hamile olma ihtimalim varmı? Yada 4 ilişkiden sonra hap korumamazlık yapabilir mi? ACİL DÖNÜŞ YAPABİLİRMİSİNİZ ????

Test yapsana bence yoktur ama için rahat etsin

Burası başkasının konusu, başkasının konusunu sabote etmeyin. ACİL doktora gidin madem 7 hafta bekleyene kadar

Yani yaptım ama negatif çıktı ama neredeyse 2 aydır adet olmadım mude bulantım ve kokuya hassasiyet duyuyorum

Hay maşallah. Ferhans görmesin.

İlişki sayısı etki etmez hapın korumasına. Ama ertesi gün hapı adette oynama yapabiliyor. Fakat 7 hafta da çok uzun. Bence test yapın. Bazen hap korumaz çünkü. Bu azimle korumaktan kendi isteğiyle bile vazgeçmiş olabilir.

İnşallah fikriniz için teşekkür ederim ilk defa kullandım tedirginlik yaşadım bu yüzden
Ben kullandığımda reglim 20 gün kadar gecikmişti sonrasında çokta ağrılı ve bol kanamalı halde geri geliyor merak etme. Kekik kaynatıp süzüp çayını iç günde 1 defa tok karnına. Regli söküyor

Çok teşekkür ederim sağolun:) kusura bakmayın ben yeni üye oldum konu nerden açılıyor bilmedigimden buraya yazdım hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…