merhaba arkadaşlar ben sitede henüz yeniyim sizlere birşey danışıcam.. evleneli 13 ay oldu ilk 4 ayını ikorunduk 9 aydır korunmuyoruz ve bebek iztiyoruz... sizce bu uzama süresi normalmidir.. şimdide regl dönemime 1 hafta var... sanki hamileymişim hissi var içimde bide yaklaşık 8 gün öncesi bir ara kanamam oldu tabi tam kanama diyemem ama pembemsi akıntım oldu ağır kaldırmıştım çok korktum hiç olmazdı çünkü reglim düzenlidir... bide erkendir diye umutlanmak istemediğimden değilimdir diyorum ama 4 gün öncesi hiç sevmediğim ve asla aramayacağım birşey çekti canım balıkkkk:)ama yinede emin deilim yaaa fisfisfis
teşekkürler vermiş olduğunuz cevap için...:) testde hemen sonuç vermiyo biliyosunuz reglime 1 hafta var henüz .. ufaktan sancılarım var aslında sanki deilmişim gibi ama gebelik olsada sancıda olurmuş.. ayrıca şuda var haklısınız psikolojik olabilir dediğiniz gibi...ama bende sadece balık deil garip bişeler var fark ettiğim örneğin: midem aşırı yanıyo bulantı yok ama arada saki vuruyo ve bir halsizlik sürekli uyuma eğilimim var v.s.. ama yine bile umutlanma erva diyorum kendime .. benim bilmek istediğim 9 ay oldu bu uzaman normalmidirki...?
Ben de regl olmadım ve resmen hamileliğin tüm olası belirtilerini yaşadım. Ama sonuç hüsrandı. Kendinizi çok inandırmayın hamile olduğunuza. Değilimdir deyin kendinize. Hamileliği anladım ki biraz da psikolojiye bağlı. Stres yaparsanız hamile kalamayacağım diye gerçekten kalamıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun...
evet 1 seneden sonra ciddiye almak gerekiyor, siz yine umutlanmayın ama umutsuzluğa da kapılmayın, zor bir şey ama düşünmemeye çalışın regl gününüze kadar.
bence hiç belli olmaz,herşey mümkün yanii.. siz yinede dikkatli olun ve bekleyin diyorum.olmazsa bi sonraki ay sıkmayın yani kendinizi olurmu :) Allah hakkınızda hayırlısını versin..
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim..buarada ben daha öncesi korunmayı bıraktığım dönem doktorada gittim daha sağlıklı olması açısından .. ve doktor yumurtalıklarımın normal düzeyden çok daha iy aktif olduğunu belirtti artık nasip.. ama şeyi merak edyorum neolur sağlam bilgisi olanlar aydınlatsın bukonuda beni.. klomen kullanmak zararlımıdır? ve sağlıklı yumurtlayan bir bayanı etkilermi tembelleştirirmi yoksa daha iy hale getirip ikiz olabilme ihtimalini kuvvetlştirirmi? ikiz çok istiyorumda tabii hayırlısı
eğer çok sorun edıyosan kan tahlılı yap yada test yap evde 2,çizgi silikte çıksa hamile olabılıyosun benm çok silikti 2,çizgi 1hafta sonra tekrar yaptgmda hemen ikiside çıkmştı şok olmuş inanamamıştım
teşekkür ederim yorumun içn reglime 5 gün var dediğini yaptım dün test yaptım ama çok silik çıktı ama çok derken belli bir silikti... yanılıyomuyum sizce daha 5 gün var belli olurmuki? ama buna dayalıda birsürü değişiklik var kendimde hissediyorum
ya bana akıl verin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayı nyiycem yaaaa 2 gün önce test yaptım bayada belirgin var çıktı ama bugün gidip ultrasona girdim doktor kese gözükmüyo ama yeni oluşuyo olabilir dedi bir kan testi yaptır dedi bende morelim bozuldu yapmadım tekrar idrar testi yaptım şimdide hiç bişe çıkmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa((( çok üzüldüm neden bi çıktı bidahaa çıkmadı neolur bişeler yazın ..
canım inş öledir ama ben pek zannetmiyorum benimde adetimin düzenli olmasına rağmen ara kanamam olmuştu...stresten di tabi...gebelikle alakası yok..şuan hamileyim aradan aylar geçti...kendiliğimden hamile kaldım..adetim gecikmişti 1.5 hafta...test yaptım çift çizgi çıktı..dünden öncede bebeğimi gördüm ultrasonda....inş en kısa zamanda hamile kalırsın