Hamilemiyim sizce?

canım senin yaşadıklarını bende yasadım ve su an 4+6 hamileyim.. bende regli tarihimden önce anladım idrar testinde çok silikti.. 3 ayrı test uyguladım birinde çok çok az vardı diğer ikisindede silikti ama vardı gecesine gidip kan testi yaptırdım, 2 saat içinde sonucu verdler. 200.3 çıktı ve iki üç gün sonrada 784 ü bulmustu. üstelik eşim sonucu alana dek ianmıyordu.. negatif çıkarsa sinirli olabilirim beni heyecanlandırdın die kusuruma bakma diyordu taa içeri girene kadar hastaneden...

bende senin belirtilerinin aynısı oldu çok açık pembe renk lekelenmem var benimde canım yıllarca görsem aklıma gelmeyecek yemekleri istedi reglime 7 gün var test yaptım bişey çıkmadı biliyorum çok erken ama umutlanıyor insan

cnm deger 1000 olmadan zaten kese gozükmüyorki o nasıl doktr kese yok die yok diyor kan en kesin seyi soyler kanda baktr idrarda yapılanlara cok güvenme ..e doktr kese yok ama rahimde klınlasma fln var demedimi en azındanda

slm... arkadaşlar uzun zaman sonra cevap verebildiğim için şimdiden sizlerden özürdilerim ... şifremi unuttum hatırladım buldum derken sayfamı kaybettim .. çalıştığım içinde fazla girmem mümkün olmadı bugün sayfama eriştim merak ettiniz sonucu eminim ama o ay hamiş deildim hasta oldum günümde sonraki ayda 6 gün uzadı sevindik ama yine oldum hasta bakalım bu ay kısmet çok düüşüündüğümden ve taktığımdan dolayı etkileniyo heralde hormonlarım olcaksada oolmuyo hayırlısı rabbimden artık o ne zaman ol emir verirse ozaman olucaktır eminim ama insan isteyince beklemyide bilmiyo sanırım artık akışına bıraktım dua edin ...inşaallah:)

kızlar bende 3 gun gectı adetımden ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı hafıf pembe gıbı cıktı olur dıye gıttım sımdı kan testı verdım gece 12 de cıkıcakmıs sonuc sımdı onu beklıyorum zaman gecmıyo ya

2. çizgi çıktıysa hamilesin cnm hayırlı olsun:) bende 2 gün geçince yapmıştım testi benimde açık açık pembeydi

evet kızlar pozıtıf cıktı kan testımde 425 yazıyo yanı pozıtıf dedı doktor am abı aylık oldugu ıcın bsıey gorunmuyomus ıkı hafta sonra gel dedı

maşallah denizkızı rabbim hayırlı etsin inşaallah bebişini bilgilendirirsin inaallah hayırlı haberlerinle herzaman çok sevindim rabbim herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah..

amin inşaallah darısı hepimizeeeee buarada kıslar bişi sorcam ben 1 sene 4 aylık evliyim sadece 4 ay doğal yolla korunduk.. yani ilaçla falan deil.. bırakıncada korunmayı doktora gidip sağlık açımızdan değerlendirme yaptırdık herşey süper dedi eşim içinde benim içinde ama 1 yıl oldu henüz gelmedi bebiş tabi rabbim nezaman nasip ederse ama ben hep ikiz isterdim hayalimdir bu klomeni çok anlatıyolar duyduğum kadarıyla sağlıklıysan ikiz tutma ihtimalide yüksekmiş ssizce denemem sağlıklımıdr yoksa beklesemmi?

arkadaşlar mrb bende aranıza yeni katıldım 4 temmuzda evlendim ve hiç korunmadık ama hala hamile kalamadım. 2 kerede idrar yolu enfeksiyonu oldum ilkinde antiboyik kullandım şimdide fitil kullanıyorumm... fitil kullanınca kalırsın diolar sizde doğrumu kullanan varmı ....

mrb canım hoşgeldin aramıza hayır canım fitilin gebelikle bir ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum ,ben ilk evlendiğim aylarda bu sıkıntıyı çok çektim hemen hemen 5,6 ay enfeksiyon kaptım hatta o ara banada dediler o dönem gebeliğe hazırlanıyo rahim die ama yok öyle birşey sabırlı ol daha çok yeni evlisin olacaktır inş ama enfeksiyon gidermeye temiz tut dewamlı olarak ki bunun bile gebeliğe engel yanı yok doktorum öyle demişti... rabbim nezamn nasip ederse takma şimdiden neden olmuyo die falan ozaman daha zor oluyo

çok teşekkür ederim arkadaşlarrrr yorumlarınız için ... şu günlerde zaten yumurtlama günlerimdeyim gerçi hangi olduğunu bilmiorum ama en azından bu gün adetimin başladığı 10 cu günnn ... inş bu ay tutarrr

amin canım inşallah tutar çok mutlu olurum bizlerinde tutar inşallah

bence yeni evlisin ve kafaya hiç takma. daha üç dört ay olmuş evleneli kafaya takıpta günlerini zehir etme.gün falan hesaplamayı bırak derim sana.çünkü beyinde sürekli bu şekilde hamile kalma isteği oldukçada strese giriyorsun ve hormonların olumsuz etkileniyor.bu durum hamile kalamamana neden olabilir.bence hiç düşünme.benim başımdan geçti.ne zaman kafaya takmadım ne zaman hesabı kitabı bıraktım o zaman hamile kaldım.bide doktora gitmediysen gitmeni öneririm.yumurtlama takibi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…