ya bana akıl verin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayı nyiycem yaaaa 2 gün önce test yaptım bayada belirgin var çıktı ama bugün gidip ultrasona girdim doktor kese gözükmüyo ama yeni oluşuyo olabilir dedi bir kan testi yaptır dedi bende morelim bozuldu yapmadım tekrar idrar testi yaptım şimdide hiç bişe çıkmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa((( çok üzüldüm neden bi çıktı bidahaa çıkmadı neolur bişeler yazın ..
kızlar bende 3 gun gectı adetımden ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı hafıf pembe gıbı cıktı olur dıye gıttım sımdı kan testı verdım gece 12 de cıkıcakmıs sonuc sımdı onu beklıyorum zaman gecmıyo ya
amin canım ınsalh herkeze versın allah bu duyguyu ınsalh sorunsuz bı sekılde olur hersey canım
mrb canım hoşgeldin aramızahayır canım fitilin gebelikle bir ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum ,ben ilk evlendiğim aylarda bu sıkıntıyı çok çektim hemen hemen 5,6 ay enfeksiyon kaptım hatta o ara banada dediler o dönem gebeliğe hazırlanıyo rahim die ama yok öyle birşey sabırlı ol daha çok yeni evlisin olacaktır inş ama enfeksiyon gidermeye temiz tut dewamlı olarak ki bunun bile gebeliğe engel yanı yok doktorum öyle demişti... rabbim nezamn nasip ederse takma şimdiden neden olmuyo die falan ozaman daha zor oluyo
çok teşekkür ederim arkadaşlarrrr yorumlarınız için ... şu günlerde zaten yumurtlama günlerimdeyim gerçi hangi olduğunu bilmiorum ama en azından bu gün adetimin başladığı 10 cu günnn ... inş bu ay tutarrr
çok teşekkür ederim arkadaşlarrrr yorumlarınız için ... şu günlerde zaten yumurtlama günlerimdeyim gerçi hangi olduğunu bilmiorum ama en azından bu gün adetimin başladığı 10 cu günnn ... inş bu ay tutarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?