Hamilemiyim sizce?

Mimi313

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
152
24
18
33
Merhaba kizlar ben 14 aydir evliyim bi kez bos hamilelik gecirdm, 6 aydir hamile kalamiyorum, bu ay klomen kullandm, en son 8 mayista adet oldum, adetlerim hep duzenlidir, 1 hafta filan var adetime, ama dunden beri bi agirlik yorgunluk coktu ustume, normalde enerjik biriyim hic boyle olmam, cok uykum var surekli yatakta olmak istiyorum, istahim acildi ama regle yaklasdikca da boyle oluyo diye duydum, umutlanmak da istemiyorum, test de bu kadar cabuk gostermez, ama bilemedm sizce hamile ola bilirmiyim, yani halsizlik belirtisi bu kadar erken 1 hafta kala baslarmi?

Bu kadar erken belirti göstermez ama, adetine de daha var, çok merak ediyorsan erken gebelik testleri varmış adete 9 gün kala bile sonuç gösteriyormuş, istersen bi ondan dene.

Bizde her ay belirtiler yaşiyoruz ama malesef olmuyor...
Kesin hamileyim dedigin o aylar hep husran oluyor.

En iyisi gecikmeyi beklemeniz ve baska seyler dusunmeye calisin.

Canım merhaba, sen şüpheleniyodun hamilelik için ne durumdasın geldimi regl?

Merhaba kizlar ben 14 aydir evliyim bi kez bos hamilelik gecirdm, 6 aydir hamile kalamiyorum, bu ay klomen kullandm, en son 8 mayista adet oldum, adetlerim hep duzenlidir, 1 hafta filan var adetime, ama dunden beri bi agirlik yorgunluk coktu ustume, normalde enerjik biriyim hic boyle olmam, cok uykum var surekli yatakta olmak istiyorum, istahim acildi ama regle yaklasdikca da boyle oluyo diye duydum, umutlanmak da istemiyorum, test de bu kadar cabuk gostermez, ama bilemedm sizce hamile ola bilirmiyim, yani halsizlik belirtisi bu kadar erken 1 hafta kala baslarmi?
Benimde son adet tarihim 8 mayis ilk klomen kullandigin ay mi?? Canim bukadar erken belirti olmaz düsünme hic testide bence yapma adet gecikmesini bekle yada cok merak edersen adet günü yap

Erlen daha ama erken gebelık testı var eczanelerrde 20 25 tl arası dıjıtal onlar

Benım hamıleleım ben reglıme 4 gun kala ogrendım kanda cıkmıstı

Evet ya her ay yasiyiruz bu belirtileri ama sonu husran, psikolojik herhalde, dusunuyorum da gelin olmadan hic regl tarihimi filan bilmezdm, simdi oldugun gun diger ayki reglimi otomotikman hesapliyorum istemeden ya)))

Benimde son adet tarihim 8 mayis ilk klomen kullandigin ay mi?? Canim bukadar erken belirti olmaz düsünme hic testide bence yapma adet gecikmesini bekle yada cok merak edersen adet günü yap
Yok 2ci aydir kullaniyorum canm klomeni, gecen ay 2 gun gecikti hamilelik sandm ama sonra geldi :( bu aya bakicam artik, sende nasil? Ilk ay mi kullaniyosun, ayni gunde adet olmusuz))

bende de uyku hali olmuştu canım olabiliyor yani. her bünye bir olmuyor. erken gebelik testi alıp yapabilirsin. predictor early var erken gebelik için 4-5 gün önce belirti verebiliyor. ben onunla öğrenmiştim

Meraba kizlar bende 6 aydir evliyim ve her ay yawiyorum o belirtileri ve umutlaniyorum ama regl olmamla cokuntuye ugruyorum . size tavsiyem fazla kafaya takmayin stres yapmayin.stres bizim en boyuk duwmanimiz unutmayin

dediğin gibi bu ay inanılmaz heveslenmiştim
adet olunca komaya girecek kadar ağladım

kocam acile götürecekti nerdeyse ,

Back
X