- 23 Ekim 2025
- 23
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi kzltttsjll
-
Test hangi marka. Pozitif görünüyor koyulasma da varMerhaba hanımlar adet tarihime 2 gün var. Üstteki test dün yaptığım alttaki bugün yaptığım sizce gebelik var mıdır böyle yaşayıp kan verenler var mı ? Ovülasyon testlerimi de bugün yaptım onları da ekledim.
Ovulasyon testi boyle koyu olanlar hamile olabiliyor testlerden çizgi var bence kan verin büyük ihtimalde hamilesiniz insallah aminMerhaba hanımlar adet tarihime 2 gün var. Üstteki test dün yaptığım alttaki bugün yaptığım sizce gebelik var mıdır böyle yaşayıp kan verenler var mı ? Ovülasyon testlerimi de bugün yaptım onları da ekledim.
İlk test comfort ikinci test predictorTest hangi marka. Pozitif görünüyor koyulasma da var
Ayy ağzınızdan bal damlıyor inşallah gecikme olmadığı için kan versem mi bilemedimOvulasyon testi boyle koyu olanlar hamile olabiliyor testlerden çizgi var bence kan verin büyük ihtimalde hamilesiniz insallah amin
Değer konusunda diyorsan sonra strese girmiyim diye beklenebilir ama belliki günbegün gun kirmizi koyulacakAyy ağzınızdan bal damlıyor inşallah gecikme olmadığı için kan versem mi bilemedim
Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çatlamadan sonra hep silikti bugün gebelik testinde silik çizgi görünce sıvı alımına dikkat ederek lh testi yaptımHamilesiniz buyuk bir ihtimal. Lh testlerinde de koyulasma olursa eger yumurtlamadan sonra hamilelik oluyor genelde.
Evet düşük çıkar diye korkuyorum açıkcası ama merakte ediyorum tedirginimDeğer konusunda diyorsan sonra strese girmiyim diye beklenebilir ama belliki günbegün gun kirmizi koyulacak
Bende predictor ile öğrenmiştim bence güvenilir bir test . Testte çıkıyorsa kanda da çıkarMerhaba hanımlar adet tarihime 2 gün var. Üstteki test dün yaptığım alttaki bugün yaptığım sizce gebelik var mıdır böyle yaşayıp kan verenler var mı ? Ovülasyon testlerimi de bugün yaptım onları da ekledim.
Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti çatlamadan sonra hep silikti bugün gebelik testinde silik çizgi görünce sıvı alımına dikkat ederek lh testi yaptım
Zaten idrar testinde silik bir sekilde cikmiş. Kanda da gozukebilir. Bende adetimden 3 gun once ogrendim hamile oldugumu test yaptim silik cikti seninki gibi gittim kan verdim beta 98Evet düşük çıkar diye korkuyorum açıkcası ama merakte ediyorum tedirginim
Gebelik testlerinede koyulaşma var günün geçince kan verirsinMerhaba hanımlar adet tarihime 2 gün var. Üstteki test dün yaptığım alttaki bugün yaptığım sizce gebelik var mıdır böyle yaşayıp kan verenler var mı ? Ovülasyon testlerimi de bugün yaptım onları da ekledim.
Sizde bat tan önce mi öğrenmiştinizBende predictor ile öğrenmiştim bence güvenilir bir test . Testte çıkıyorsa kanda da çıkarinşallah vardır
Ay inşallah bende dayanamayıp yarın kan veririm büyük ihtimalleZaten idrar testinde silik bir sekilde cikmiş. Kanda da gozukebilir. Bende adetimden 3 gun once ogrendim hamile oldugumu test yaptim silik cikti seninki gibi gittim kan verdim beta 98
Tamamdır teşekkür ederimGebelik testlerinede koyulaşma var günün geçince kan verirsin
İnsallah canım hayirlisiAy inşallah bende dayanamayıp yarın kan veririm büyük ihtimalle
Haklısınız valla ben hamilelik testi yapmaya korkuyorum cok zor rabbim sizinde korktuğunuz hiç birseyi karşınıza çıkartmasin sağlıklı sekilde öğrenin sağlıklı sekilde kucağına alırsınız insallahEvet düşük çıkar diye korkuyorum açıkcası ama merakte ediyorum tedirginim
Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah sizin de bat yakınHaklısınız valla ben hamilelik testi yapmaya korkuyorum cok zor rabbim sizinde korktuğunuz hiç birseyi karşınıza çıkartmasin sağlıklı sekilde öğrenin sağlıklı sekilde kucağına alırsınız insallah
Yok ben tam reglim bi gün geçikince öğrendim ama sürekli bu testi kullandım hiç yalancı pozitif vermediSizde bat tan önce mi öğrenmiştiniz
Bugun 28 benim hayirlisi bakalımRabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah sizin de bat yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?